FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA VS DINAMO

Steaua vs Dinamo. Tudorel Stoica ironizează declarațiile lui Lucescu: „L-am văzut pe domnul Valentin ieșind din vestiarul Barcelonei” :)

Tudorel Stoica nu a jucat în finala din 1986, fiind suspendat
Tudorel Stoica nu a jucat în finala din 1986, fiind suspendat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 12:35

Tudorel Stoica, jucătorul cu cele mai multe apariții în tricoul Stelei, a tratat cu ironie poveștile lui Mircea Lucescu despre rivalitatea Steaua - Dinamo din anii '80.

Printre altele, Mircea Lucescu a afirmat că Steaua a luat fața rivalei doar datorită influenței lui Valentin Ceaușescu și că echipa câștigătoarea a Ligii Campionilor din 1986 a avut un traseu favorabil, mai ușor decât cel al Craiovei din 1983. 

Tudorel Stoica: „Valentin a ieșit din vestiarul Barcelonei” :)

„Dacă nu ne proteja domnul Valentin de Dinamo, nu mai aveam noi câștigătoare de Liga Campinilor. Eu nu l-am văzut pe tunel înainte de meciuri să dea mâna cu jucătorii, nu am de ce să mint. Și am jucat atâtea meciuri. Mi se pare o aberație, îmi pare rău. 

După 34 de ani mi s-a dezlegat o enigmă. Mergeam pe culoar (n.r. la finala din 1986) și l-am văzut pe domnul Valentin ieșind din vestiarul Barcelonei. Acum am înțeles. A dat mâna cu ei, au rămas impresionați și de asta am câștigat Liga Campionilor. Îl respect mult pe Mircea Lucescu și greșește”, a declarat Tudorel Stoica la Pro X.

„Mircea Lucescu a vrut la Steaua”

Tudorel Stoica susține cele spuse de Victor Pițurcă în Gazeta Sporturilor de astăzi. 

„Eu și domnul Valentin suntem prieten buni de familie. Știu multe lucruri de la el, dar nu vreau să inflamăm spiritele. Să vă spun un adevăr. Nea Mircea Lucescu a vrut mereu să fie antrenor la Steaua, dar domnul Valentin i-a propus alte echipe, dacă îmi aduc aminte, i-ar fi spus că stilul dânsului de joc nu i se potrivește Stelei”, a mai spus fostul căpitan al Stelei. 

VIDEO / Mircea Lucescu: "Despre Valentin, doar de bine!”

Citește și alte știri despre rivalitatea Steaua - Dinamo:

DINAMO VS STEAUA // Victor Pițurcă, dezvăluiri în premieră: „Lucescu voia la Steaua, dar Valentin i-a explicat că nu e pe profilul echipei. I-a spus că-l pune la Dinamo, cu o condiție!”

Mircea Lucescu despre supremația Stelei în Europa: „De-asta Dinamo n-a putut repeta rezultatele lor! Atunci s-a destrămat totul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
2036290743290484
Ion Marin  •  23 Mai 2020, 09:37

REPLICA . PUIU PITCURCA SI ALTII care " ESTE ", vorba lui Vanghelie , care scrieti aici, nu va mai injectati atata , pentru adevarul este ca familia Ceausescu a condus ROMANIA spre dezastru din 1965 si pana in 1989 , inclusiv clubul de fotbal al armatei , dar acolo s-au bagat foarte multi dolari , prin acel serviciu secret de securitate D.I.A(intrebat ii pe aia de atunci DE LA DIA SAU DE LA DIE , cum a fost traseul vostru din 1985-1986 si daca vor spune ceva , nu o sava mai bateti cu caramida in piept , pentru ca va lasa UEFA fara C.C.E POTOLITI-VA , CA VA PICA CUPA DIN VITRINA!) pe care l avea armata si functiona in paralel cu cel din M.I, prin Ilie Ceausecu si smecherul de Ion Alexandrescu, concetatean cu alt Ion, Ion Craciunescu.Lasati Steaua , C.C.A , SAU f.c s Becalu in pace , ca nu au fost sfinti , au fost slugile familiei Ceausecu, jucaria lor , cu care s au jucat si si au batut joc de sudoarea si munca poporului roman.Dupa 90 a venit familia Paunescu , care a avut si ea contributie la distrugerea Craiovei , iar acest " cinstit "Victor Piturca a ingropa t-o si acest GURU DE DOI 2,15 BANI Viorel Hrebengiuc , mostenire tot de la familia Ceausescu.CIOCU MIC BAIETI!Nu va mai impaunati atata in miicimea voastra!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  21 Mai 2020, 15:01

daca steaua intalnea echipe din anglia ,nu stiu daca mai prindea finala !asta a fost marele lor atu in drumul spre finala . pe dinamo doar liverpool a reusit sa o opreasca in semifinale ,asta dupa ce le administrase un 3-0 lui hamburg ,proaspata castigatore a cce!

polistul68
polistul68  •  20 Mai 2020, 20:50
Postat de ipse pe 20 Mai 2020, 19:25

Frunce, Steaua a realizat cea mai mare performanta din fotbalul romanesc, ever! Cu furtul s-a ocupat echipa fostei securitati comuniste, dinamo!

Completare.....esti constient ca, in conditiile unui arbitrj corect, jucatori gen T Stoica, Tataran, Bumbescu, nu aveau cum sa termine meciul in teren.....asta nu insemna ca Al Nicoale, Movila, Ion Marin, nu faceau chiar lucruri...odioase...dar eu chiar asta spun..ambele tabere au avut parte de avantaje pe teren...sub o forma sau alta...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează