FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Fostul dinamovist consideră că FCSB nu mai poate pierde titlul, iar meritul antrenorului este de necontestat

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 20:29 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 17:53

Invitat în cadrul matinalului realizat din studioul Gazetei Sporturilor, GSP Live, Ștefan Bărboianu, fotbalist ce a atins borna de 250 partide la nivelul Ligii 1, a comentat situația actuală a celor de la FCSB, echipă ce a consolidat un avantaj de 11 puncte față de urmăritoarele CFR Cluj și Rapid.

Fane Bărboianu consideră că FCSB nu mai poate pierde titlul și apreciază munca roș-albaștrilor, de la jucători până la staff.

Rapid bifează încă un transfer! Fotbalistul de 1,3 milioane de la Slavia Praga vine să semneze
TRANSFER
Rapid bifează încă un transfer! Fotbalistul de 1,3 milioane de la Slavia Praga vine să semneze

„FCSB domină toți adversarii!”

În ultima etapă de campionat, roș-albaștrii s-au impus la scor de neprezentare în Bănie, surclasându-și clar adversara, CSU Craiova. Ștefan Bărboianu apreciază jocul prestat de băieții lui Elias Charalambous și consideră titlul de campioană a fi meritoriu în acest sezon.

Din punctul meu de vedere, FCSB nu mai poate scăpa titlul. În momentul de față, este echipa care arată cel mai bine și merită titlul, a avut un parcurs constant, arătând un fotbal de calitate. Trebuie apreciat ce se întâmplă la FCSB acum, domină toți adversarii!

VIDEO. Ștefan Bărboianu crede că FCSB nu mai poate scăpa titlul: „Își domină toți adversarii!”

Aflat la început de drum în antrenorat, activând atât ca fotbalist, cât și secund pentru Flavius Stoican la CSM Reșița în liga secundă, fostul fundaș dreapta consideră că antrenorul și staff-ul tehnic al roș-albaștrilor au un merit considerabil în performanțele vicecampioanei.

Am spus mai devreme că nu sunt de acord cu astfel de lucruri (n.r. - implicarea patronilor în alcătuirea primului 11). Știm toți stilul de lucru al domnului Becali. Cu toate acestea, antrenorii trebuie apreciați deoarece nu domnul Becali antrenează, face trasee de joc sau exerciții fizice. Antrenorul se ocupă de aceste lucruri, îi motivează, preparatorul se ocupă de partea fizică. Sunt de apreciat acești oameni, fiind foarte importanți acolo.

Agită Becali apele în vestiarul FCSB?

Fundașul trecut pe la Universitatea Craiova, Dinamo, Petrolul sau Concordia Chiajna a comentat și afirmațiile patronului FCSB privind discuțiile private ale acestuia cu Florinel Coman, locul cinci în ancheta Gazetei Sporturilor privind „Fotbalistul anului”. Gigi Becali a declarat public faptul că extrema stângă a roș-albaștrilor îl chestiona privind calitatea cuplului de fundași centrali Dawa - Ngezana.

2 goluria primit FCSB în ultimele 5 partide în care Dawa și Ngezana au început ca titulari

„Discuția pe care Becali a avut-o cu Florinel Coman trebuia să rămână între ei, astfel de declarații dăunează. În primul rând, îi face rău lui Coman. El intră în vestiar acum și se poate confrunta cu anumiți jucători care sunt mai irascibili. Poate crea un conflict în vestiar și din cauza a ce?! Poți strica tot ce ai făcut bine dintr-o prostie. Coman poate a spus-o la nervi, are trăirile lui. Dacă el nu avea forma pe care a avut-o în acest sezon, nu știu dacă FCSB avea același parcurs, fiind un jucător extrem de important atât pentru FCSB, cât și pentru echipa națională”

Citește și: 

Ștefan Bărboianu știe de ce suferă atât de mult Dinamo » „Când te suna Badea sau Borcea, îți tremura mâna pe telefon! Îți era frică și să respiri!”
DINAMO
Ștefan Bărboianu știe de ce suferă atât de mult Dinamo » „Când te suna Badea sau Borcea, îți tremura mâna pe telefon! Îți era frică și să respiri!”
Dumitru Dragomir pariază pe doi jucători de la FCSB: „Vai de mine şi de mine, peste Olaru! Gigi, fă-le clauză de 25 de milioane!”
FCSB
Dumitru Dragomir pariază pe doi jucători de la FCSB: „Vai de mine şi de mine, peste Olaru! Gigi, fă-le clauză de 25 de milioane!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Dobermannul
Dobermannul  •  02 Februarie 2024, 17:15
Postat de Dobermannul pe 02 Februarie 2024, 16:59

Ala care pierde campionat dupa campionat ... ***.

Voi ne jigniti zilnic cu ce publicati dar asta e, noi nu va putem da limbaj vulgar sau jignitor.

Dobermannul
Dobermannul  •  02 Februarie 2024, 16:59
Postat de istet10 pe 02 Februarie 2024, 15:18

Mai e si Gigi.

Ala care pierde campionat dupa campionat ... ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  02 Februarie 2024, 15:18
Postat de Dobermannul pe 02 Februarie 2024, 08:37

Ba poate pierde. Sa nu desconsideri puterea federatiei de a face si desface campioni. La asta suntem campioni mondiali.

Mai e si Gigi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează