FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Unul dintre acționarii lui CFR Cluj a trăit la intensitate maximă meciul cu Rapid: „Am înghețat la ratările lor!”

Foto: Raed Krishan (GSP)
Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 08:48 / Actualizat marti, 21 martie 2023 09:04

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii campioanei României, CFR Cluj, nu înțelege atitudinea jucătorilor grupării din Gruia. 

Acesta a spus că fotbaliștii pregătiți de Dan Petrescu (55 de ani) se relaxează după ce reușesc să marcheze, dând drept exemplu derby-ul de duminică seară, contra Rapidului, scor 2-2, în prima rundă din play-off-ul Superligii. 

Gheorghe Hagi, o nouă conferință furibundă: „Vreau să nu mai fiu numit niciodată «Rege»!” + „Dan Petrescu are dreptate”
ROMÂNIA
Gheorghe Hagi, o nouă conferință furibundă: „Vreau să nu mai fiu numit niciodată «Rege»!” + „Dan Petrescu are dreptate”

Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj: „Am înghețat la ratările Rapidului”

„Ne relaxăm după goluri! Sunt neatenții mari după ce marcăm, însă ce să le faci… așa sunt jucătorii! Ce-i drept, am avut și noroc în derby-ul de duminică, din moment ce ocaziile Rapidului au fost fantastice. Vă spun sincer, am înghețat la ratările lor, mai ales pe finalul meciului. 

Am avut emoții foarte mari, am fost răvășit… bine că nu am pierdut în fața giuleștenilor. Este până la urmă bun și un punct din acest meci, nu este nicio catastrofă pentru noi, dar acum trebuie să batem FCSB, Farul, Universitatea Craiova, contracandidatele noastre. 

Acesta este obiectivul lui CFR Cluj, pentru a câștiga titlul”, a declarat Ștefan Gadola, potrivit Prosport. 

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace”

Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, a criticat atitudinea elevilor săi la finalul meciului cu Rapid. Principalii luați la țintă au fost fundașii, despre care a spus că „au fost slabi”. 

„Nici nu mai vreau pauză, se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace. Ne merităm soarta. Fiecare se gândește la ce trebuie să facă el, nimeni nu se gândește la meciul de azi. Băieții au fost cu capul în nori azi, inclusiv cei patru fundași. 

Trebuie să-și asume! Să-și mai asume și ei, să mai spună și ei că au fost slabi. Nu merită la nicio națională după modul în care au jucat azi. 

Rapid a fost mai bună în duelurile una contra unu, dar nu ne-a surprins. Dar când fundașii noștri sunt sub nivel, n-avem cum să câștigăm campionatul! E bine când nu pierzi, dar va fi foarte greu după pauza de la națională. 

N-o să am cum să pregătesc bine următorul meci, cel cu Craiova, care n-are jucători la lot”, a precizat Dan Petrescu, la finalul meciului cu Rapid. 

Citește și: 

Tavi Popescu, din nou pe lista neagră a lui Becali » Ce s-a întâmplat prima dată + Tot patronul FCSB l-a scos din formă

Gigi Becali se implică în controversa de la națională: „Ianis are timp să demonstreze și să le dea peste nas”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează