FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ştefan Stoica: "Protasov mi-a propus să vin la Cluj cu el în vară, dar acum nu mai iau în calcul varianta"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2008 00:00

Fostul colaborator al lui Oleg Protasov la Steaua s-a arătat încrezător în şansele tehnicianului  de a reuşi la CFR Cluj şi a dezvăluit că a refuzat oportunitatea de a colabora din nou cu ucraineanul în vară, în momentul primelor contacte dintre oficialii campioanei şi antrenor.

"Cu siguranţă Oleg va reuşi la CFR Cluj. E un om extraordinar, ştie fotbal, un profesionist desăvîrşit. În momentul în care m-a întrebat în vară ce cred despre campioni, i-am spus să vină pentru că nu vor fi probleme.

Protasov e genul de om care se descurcă oriunde. Singurul lucru pe care îl cere jucătorilor este să intre determinaţi pe teren şi să dea totul pentru echipă. Plăcerea de a juca este totul pentru el. Dacă eşti serios, ai toate şansele să fii apreciat de Oleg" a spus Stoica, mărturisind apoi că Protasov i-a propus să vină alături de el la CFR în vară:

"În momentul primelor discuţii dintre clujeni şi Protasov exista această posibilitate, dar acum nu mai e cazul. În vară mi-a propus să vin la Cluj, acum nu. Nici nu am mai vorbit de cîteva săptămîni, însă chiar dacă m-ar chema alături de el nu m-aş duce pentru că am început o muncă pe care vreau să o finalizez la Internaţional. Timpul este scurt, însă CFR-ul se va lupta pînă la sfîrşit pentru cîştigarea campionatului!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  11 Decembrie 2008, 16:58

Pentru ca aveti nevoie de cel putin un oltean in echipa..

 •  11 Decembrie 2008, 16:58

Pentru ca aveti nevoie de cel putin un oltean in echipa..

 •  11 Decembrie 2008, 15:16

pt. deci...dar dinamovistul andone ce a cautat? dar dinamovist-stelistul dorinel munteanu ce a cautat? prietene, daca tu cauti foste "glorii" ale cfr cluj ca sa va antreneze....s-ar putea sa ai surprize mari de tot...:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează