FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu i-a mai achitat salariul lui Steliano Filip de 3 luni! Fotbalistul depune memoriu!

Steliano Filip e neplătit de 3 luni și a decis să depună memoriu pentru a fi declarat liber de contract (foto: GSP)
Steliano Filip e neplătit de 3 luni și a decis să depună memoriu pentru a fi declarat liber de contract (foto: GSP)

Articol de , - Publicat marti, 08 februarie 2022 18:21 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 18:43

Continuă șicanele între Dinamo și Steliano Filip. Fundașul stânga nu a mai luat bani din noiembrie, în vreme ce colegii lui au primit salariile la zi.

Steliano Filip vrea să plece, Dinamo nu îi permite. Clubul trebuie să îl plătească în continuare, deși el nu joacă și nu contribuie în niciun fel la parcursul echipei. Salariul lui Filip e printre cele mai mari din lot, 7.500 de euro lunar.

Dusan Uhrin jr., prima reacție, după ce DDB l-a rugat să revină de urgență la Dinamo » De ce depinde viitorul lui Stoican
DINAMO
Dusan Uhrin jr., prima reacție, după ce DDB l-a rugat să revină de urgență la Dinamo » De ce depinde viitorul lui Stoican

Ca să-l șicaneze, Dinamo nu îl plătește la timp, așa cum îi plătește pe ceilalți jucători din lot. Filip nu a mai luat bani din noiembrie. 

13 meciuria jucat Filip în sezonul acesta din Liga 1. În total, el a adunat 158 de partide în campionat pentru „câini” și a înscris 6 goluri. În echipa națională a adunat 7 selecții

În aceeași situație se mai află doar Plamen Iliev, portarul bulgar care dorește, la fel ca fundașul stânga, să plece cât mai curând. Iliev a încetat să mai joace după ce el și familia lui au fost speriați de proteste ale suporterilor dinamoviști.

Steliano Filip depune memoriu pentru a fi declarat liber de contract

Steliano Filip nu a mai participat la antrenamentele lui Dinamo de mai mult de o săptămână. Mai exact, de 9 zile. El le-a transmis tehnicianului Flavius Stoican și staff-ului că se resimte după o lovitură și că nu se poate antrena normal. 

Filip a plecat lunea trecută din București și a revenit abia astăzi (n.r. - marți).

Pe 14 februarie, Steliano Filip va depune memoriu pentru a fi declarat liber de contract, el nefiind plătit de 3 luni.

„Dă-ne banii înapoi!”

Steliano continuă să se antreneze, să participe în programul echipei și să fie plătit fără să joace. Stoican a povestit că a discutat cu el și că a ajuns la concluzia că jucătorul nu mai poate fi folosit, din moment ce el nu își dorește să mai joace pentru Dinamo.

Filip a avut o ofertă din Ungaria și spera să plece acolo gratuit. După săptămâni de negocieri cu conducerea clubului, Iuliu Mureșan spusese că era de acord cu eliberarea fundașului stânga. 

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu s-a opus pe urmă și l-a blocat pe Steliano. Zăvăleanu crede că dacă i-ar permite lui Filip să plece liber, ar da un mesaj și către alți fotbaliști care vor dori să fie transferați în același mod.

Steliano era dispus să renunțe la salariile restante ca să poată pleca. Lui Iliev conducerea i-a cerut să returneze toți banii pe care i-a primit până acum ca să rezilieze contractul! Bulgarul e interesat să devină liber, dar nu e dispus să plătească pentru așa ceva.

VIDEO Mihai Pintilii, declarații despre situația de la Dinamo: „Pentru fotbalul românesc ar fi o pierdere”

Citește și alte articole din Liga 1:

„Nu se mai poate așa!” » Fanii lui Dinamo au deschis o petiție anti-Iuliu Mureșan: „A distrus echipa”

DDB și-a pierdut răbdarea cu Stoican! Cu ce antrenor negociază în aceste momente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
dragdim
dragdim  •  09 Februarie 2022, 01:24

Eu chiar nu înțeleg de ce nu îl lasă sa plece. Ne văităm de bani și îl ținem degeaba pe Filip cu 7500/luna. Management de cea mai buna calitate!

1844932902239793
Tudor Alexandru  •  09 Februarie 2022, 00:27

Singurul lucru amuzant in toata treaba asta este cum isi varsă frustrările toți pe aici.Se vede cine are complexul Dinamo.Universul vostru se învârte în jurul nostru

demolarii
demolarii  •  09 Februarie 2022, 00:19

Dacă jucătorii reprezintă o valoare pentru club, trebuie platiti la timp să nu plece gratis. E treaba reprezentanților statului Zavaleanu și Mureșan pentru ca societatea FC Dinamo este în insolventa. Adică nu isi respecta fi sa postului .......oare, de ce deciziile lui Zavaleanu și Mureșan au rezultate ce duc clubul în pierdere pe toate planurile?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează