FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii nu cred în Costel Gâlcă: "Sînt sceptic că Steaua va mai ajunge din nou în grupele Ligii!"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 10:32

Cap de serie, Steaua îşi va afla azi adversarul din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Fostul mare jucător al roş-albaştrilor, Liţă Dumitru, e convins că Steaua are şanse mici să ajungă din nou în grupele Ligii.
"Sînt sceptic că Steaua va ajunge în grupele Ligii. Pentru Gâlcă e greu, a venit direct de la juniori. Plus că Steaua a pierdut jucători importanţi şi s-au mai schimbat şi alte lucruri: nu mai e aceeaşi atmosferă, acelaşi preparator fizic...

Reghecampf făcuse ceva cînd a ajuns la Steaua. Eu sper să se repete performanţele din sezonul trecut, dar e foarte greu", a declarat Liţă Dumitru la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ggs55
ggs55  •  24 Iunie 2014, 12:04
Postat de neludum pe 23 Iunie 2014, 13:06

E usor sa improsti cu noroi pe oricine .Cine e stelist adevarat MM,,Reghe, cati nu pleaca din diverse motive de la o echipa!! Dar oare il stii cu adevarat pe Lita ! Stii cand a marcat in poarta Barcelonei lui Cruyff si Neskens, atunci te-ai fi mandrit cu el si nu numai atunci !Unul din putinii inchizatori care au stiut si fotbal la greu ! Pana sa apara Hagi si Balaci,era alaturi de Dobrin ,Iordanescu, M.Raducanu,Dinu etc..nume de referinta al fotbalului,dar cu trecerea timpului uitam si de Bodola,Baratki,Petchovski,Voinescu,etc.. si vorbim de clanul Becali,Borcea,Copos,Padureanu,Negoita,MM SI ALTI INFRACTORI CELEBRI ,IAR PE Lita il huiduim ! Nu e mare antrenor, dar fotbalist a fost mare !

Nu am scris despre valoarea sa fotbalistica incontestabila. Ci despre lipsa lui de caracter. Ce stelist a fost el, tradându-si colegii si toata familia stelista, vânzând meciul (si influentându-i si pe alti jucatori) din finala cupei cu Poli Timisoara, dupa care s-a transferat la echipa de pe Bega. Si, esentialul, ca asa-zisul jurnalist, a generlizat ilogic! Nu stelistii nu au încredere în Gâlca, ci Lita Dumitru!

kdk.19
kdk.19  •  24 Iunie 2014, 00:04

Sa vedem si sa avem rabdare si cu Gilca, un fost forbalist de nationala!,trebuie sa aiba si el sansa care i sa acordat lui Reghecampf..spre binele fotbalului romanesc..

vasglo
vasglo  •  23 Iunie 2014, 14:29

Ce treaba are Lita Dumitru cu antrenoratul??? L-a luat Gigi din Germania, unde muta mobila cu camionul, si l-a pus antrenor ala echipa a doua..Dupa o luna, a fost dat afara , ca cerea sa fie inlocuti toti jucatorii, ca, vezi Doamne, nu inteleg ce le cere "maestrul"!! ..:))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează