FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA 4-0

Steliştii se văd invincibili în Liga 1: "Sîntem obişnuiţi cu Ajax sau Chelsea, nu trebuie să avem emoţii cu nimeni din România"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 februarie 2014 20:18

Helmuth Duckadam a vorbit despre evoluţia Stelei în prima partidă oficială din 2014, 4-0 cu Chiajna. Preşedintele "roş-albaştrilor" consideră că echipa sa nu ar trebui să se teamă de nimeni în campionatul intern, după ce s-a obişnuit să înfrunte adversari puternici din Europa.

"Nu ai cum să nu fii mulţumit de evoluţia cu Chiajna. Am practicat un joc spectaculos şi cred că rezultatul nu se punea în discuţie. Doar diferenţa de scor. Din punctul meu de vedere, Steaua nu trebuie sa aibă emoţii cu nici o echipă din România.

Din perspectiva valorii şi a experienţei, noi sîntem peste celelalte echipe. Sîntem obişnuiţi să jucăm cu Ajax, Chelsea şi Basel, e greu de imaginat că o echipă de talia Chiajnei putea să ne pună probleme", a spus Helmuth Duckadam la Sport Total FM.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (67)
innocentbest
innocentbest  •  17 Februarie 2014, 18:54

VREI SA FACI BANI IN 10 MINUTE CAT STAI PE NET.... Prin MARKET GLORY vreau sa-ti arat o sursa de bani accesibila oricui. Nu este vorba de imbogatire peste noapte si sa nu te astepti sa castigi multi bani din primele zile insa in timp ajungi la castiguri frumusele facand ceva simplu: sa te joci. Ai citit bine, nu este mlm, hyip, ptc sau mai stiu eu ce, ci este un joc, un simulator economic unde banii virtuali sant transformati in bani reali.Intra pe: ://www.marketglory.com/strategygame/katalyn87

mama.is.here
mama.is.here  •  17 Februarie 2014, 09:50
Postat de gerula9mm pe 16 Februarie 2014, 22:42

steaua a avut si ghinion meciul de acasa cu schalke, cat si meciul de la basel unde steaua a dominat si si-a creat ocazii, trebuiau castigate, dar la fel de bine putea pierde si meciul de acasa cu basel

ai cumva o batista, deja mi-au dat lacrimile....

mama.is.here
mama.is.here  •  17 Februarie 2014, 09:47
Postat de supereduardo10 pe 17 Februarie 2014, 08:22

:))))) auzi la asstia cu ec sunt ei obisnuiti? :))) sa ia 4-5 boabe pe meci apoi se razbuna pe sateliti...bahh pana si Botiseaniul va bagat in 16 m 30 de minute vaui mama vostra de non valori, pun botu toti prrostanacii la mizeriile astea ..:)) Rusinea europei

da, da, am vazut cat sunteti de obisnuiti cu Chelsea, de exemplu, nu mai departe de ultimele 3 intalniri directe...nu de alta dar iar o sa fi-ti ciuca batailor, ca de obicei, in Europa, si sincer am sa fiu cel mai fericit fiindca acolo sunt singurele competitii unde nu va mai ajuta NIMENI!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează