FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii speră ca Hagi să-i protejeze în faţa lui Becali: ”Le e frică şi să se îmbrace!”

Jucătorii steliști așteaptă finalul
vacanței ca să afle dacă vor fi
antrenați de Gheorghe Hagi
Foto: Cristi Preda
Jucătorii steliști așteaptă finalul vacanței ca să afle dacă vor fi antrenați de Gheorghe Hagi Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 07:18

Fotbaliştii cred că Hagi i-ar proteja în faţa lui Becali, aşa cum a făcut şi Olăroiu în perioada scurtă în care i-a antrenat

Olăroiu a influenţat în bine echipa Stelei într-un timp foarte scurt, a luat Cupa şi n-a pierdut nici un meci în campionat, mai ales graţie relaţiei pe care o are cu Gigi Becali. Explicaţia? Jucătorii s-au simţit protejaţi cîtă vreme i-a condus Oli şi ei l-ar vrea acum pe Hagi "principal" deoarece îl văd la fel de puternic în relaţia cu şeful din lojă.

Antrenorul pe care l-au avut în ultimele trei săptămîni şi care ieri a semnat un contract cu Al Ain le-a garantat din prima zi că îşi vor primi banii, salarii şi prime: "Vi-i dau eu dacă nu plăteşte Gigi!". După care l-a oprit pe patron să-i mai critice public: "Eu lucrez cu ei pe finalul sezonului, deci lasă-i în pace. După ce plec, faci ce vrei".

Becali fashion:)
Atitudinea lui Olăroiu chiar a fost importantă, pentru că reacţiile lui Becali au dictat atmosfera din vestiar înainte să revină el. O persoană care a lucrat în Ghencea a povestit cît de afectaţi sînt roş-albaştrii: "Jucătorii sînt terorizaţi. Tănase şi Bănel erau stresaţi pînă şi de modul cum se îmbrăcau, ca să nu se supere patronul. Vorbeau mereu: "Aoleu, dacă apar în vreo poză cu tricoul ăsta sau cu pantalonii ăştia, mă distruge Gigi!". E o problemă mare! Cum să le mai ceri să fie creativi pe teren, să aibă personalitate, cînd ei se tem şi să-şi aleagă hainele?".

"Messi n-ar avea nici o şansă!"
Victor Piţurcă ştie şi el ce efect are Gigi asupra fotbaliştilor şi pariază că Messi ar claca dacă ar ajunge în Ghencea: "Argentinianul n-ar avea absolut nici o şansă la Steaua. Prinde maximum două meciuri înainte ca patronul să-l distrugă la TV. L-ar face praf Gigi pe Messi!". Piţi a început sezonul pe banca roş-albaştrilor, dar a renunţat după doar două etape tocmai fiindcă Becali n-a acceptat să-i garanteze că nu va mai vorbi public despre prestaţia echipei şi a fiecărui jucător în parte.

Ilie: "N-aş mai fi ajuns fotbalist!"
Ultimul mare atacant pe care l-a exportat Steaua, Adrian Ilie, a trecut şi el prin Ghencea, ca manager. Şi vorbeşte exact ca Piţurcă despre atmosfera din vestiar. El a povestit după ce a părăsit postul: "Dacă aş fi avut azi 20 de ani şi ajungeam la Steaua, m-aş fi ratat ca fotbalist! Sau aş fi fost împrumutat pe la vreun club mic".

"Ceva, ceva se întîmplă la Steaua, asta e clar! Păi, Dayro Moreno părea foarte slab acolo, dar a revenit în Columbia şi s-a transformat iar în superatacant!"
Florin Lovin, fost jucător al Stelei

Alţi doi jucători au vacanţă scurtă
Steaua le dă liber pînă după reunire celor patru jucători convocaţi la "naţională", Tătăruşanu, Gardoş, Latovlevici şi Tănase, dar nu sînt singurii roş-albaştri care îşi amînă vacanţa din cauza loturilor naţionale. Răduţ şi Gabi Matei sînt convocaţi la "naţionala" de tineret pentru jocul cu Kazahstan, de pe 3 iunie. Partida contează pentru preliminariile Euro 2013.

"Gardoş e de Manchester!"
Bayern Munchen l-a monitorizat în acest sezon pe Florin Gardoş, dar Dumitru Dragomir îl recomandă pe stoperul de 22 de ani al Stelei pentru un alt club mare din Europa: "Gardoş e peste Ferdinand şi Vidici, de la Manchester United, ar avea sigur loc în echipa lui Ferguson!". Florin a venit de la Chiajna, în vara trecută, pentru 150.000 de euro.

Rezolvă transferul lui Bourceanu
Steaua e foarte aproape să se pună de acord cu Timişoara în privinţa transferului lui Alex Bourceanu în Ghencea. Mijlocaşul de 26 de ani e o ţintă importantă pentru roş-albaştri, rămaşi doar cu Bicfalvi pe postul de închizător. Bourceanu, aflat la "naţională", va semna contractul cu Steaua cînd revine de la lot.

Paraschiv: "Gigi, ia-l pe Maicon!"
Sorin Paraschiv se roagă de Becali să-l cumpere pe Maicon. De ce? Crede că doar aşa îşi va primi banii de la Volin Luţk, echipa ucraineană cu care se află sub contract: "Am luat doar cîteva salarii, există restanţe mari. Dacă ar da Gigi banii pe Maicon, Volin ne-ar plăti datoriile!". Atacantul brazilian ar costa 800.000 de euro, conform acordului de împrumut pe care Steaua îl semnase cu ucrainenii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
mrsisif
mrsisif  •  01 Iunie 2011, 13:01

Dan Udrea... pierdere de timp... next! Unii nu stiu cand sa se opreasca cu exagerarile, cand te uiti ce citate are in articol te apuca rasul.

yoalexander
yoalexander  •  01 Iunie 2011, 10:31

Dar chiar nu vrea niciun investitor sa incerce sa cumpere Steaua?Se tem atat de mult investitorii straini de Romania???Ce nasol. Sa vina cativa arabi si la noi sa o cumpere pe Steaua de la Gigi , Rapid de la Copos , Craiova de la Mititelu , Timisoara de la Iancu , Sportul de la Bucsaru ...si urziceni de la ....cine o mai fiia cum ca nici nu mai stiu cine mai este patron acolo...

ockilaaa
ockilaaa  •  01 Iunie 2011, 10:21

din titlu' se intelege ca hagi e deja la steaua, asa este?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează