FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL VALIZA

Șterge pe jos cu Becali! Detalii "picante" din «dosarul Valiza»: "Am făcut greșeala asta și apoi m-a turnat fără nicio problemă"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 11:29

Victor Pițurcă a dezvăluit care este relația actuală dintre el și Gigi Becali. Fostul selecționer este dezamăgit de felul în care s-a comportat patronul Stelei în dosarul Valiza, când a ajuns să fie condamnat la închisoare cu suspendare. 

"A venit înaintea meciului cu Olanda - că mi-a adus şi ghinion, că am pierdut, şi a zis: «Piți, dă mâna cu mine că ne vede toată lumea și ne facem de rușine!»
Am vorbit cu el. Din momentul ăla, a mai fost o emisiune şi a zis el de mine că bine mi-au făcut jucătorii sau nu ştiu ce.

Nu am mai vorbit cu el decât în perioada în care i-am luat pe Sânmărtean şi pe Szukala. Şi atunci am vorbit cu el prin intermediul lui Alexandru (n.r Pițurcă), nu cu el. Se întâmpla acum doi ani de zile.

M-am mai văzut o dată la proces, acolo, în sală, când a venit şi a recunoscut că el a făcut ce-a făcut cu valiza, cu nu ştiu ce, de ne-a rezolvat instanţa atunci, mie mi-a dat cu supendare.

Când eu am plecat de la Steaua am terminat relaţia cu Gigi Becali. Am mai făcut greşeala să semnez precontractul ăla şi apoi m-a turnat fără nicio problemă. A venit şi a recunoscut el ce a făcut în cazul valiza.

Nu l-a mai interesat de mine, de Teia Sponte, de altceva. Ne-au condamnat ăia ca pe nimic. Şi eu am semnat un precontract, vezi Doamne, că a cumpărat el un teren.

Eu nu am mai avut tangenţă cu el şi nici nu vreau să mai am. Nu vreau să mai am de-a face cu el! Nu voi mai colabora nicodată cu el", a declarat Piţurcă la Dolce Sport.

Victor Pițurcă a primit o condamnare de un an de închisoare cu suspendare în cazul "Valiza", semând un precontract prin care Gigi Becali ar fi susținut că acei bani (n.r. 1,7 milioane de euro, bani pe care a vrut să-i dea jucătorilor de la U Cluj, ca să nu piardă meciul cu CFR în sezonul 2007/2008) erau pentru cumpărarea unui teren.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Septembrie 2016, 20:49

Nu stiu de ce ,dar il cred pe Piturca. Becali e un bandit. Care din cand in cand face pe milosul.In fata tv...

para.para
para.para  •  22 Septembrie 2016, 17:46

Pai daca banii aia erau pentru "premiere", de ce au trebuit atatea smecherii? Ba precontracte, ba ca banii erau pentru cumpărarea unui teren. Bine ca DNA si-a dat seama ce si cum a fost. Oricum tabloidul asta transformat in programul de meci al lui fcsb *** populatia Romaniei facandu-i sa urasca justitia. Chestia asta facuta de hesepe, miroase cam a subminare de putere, dar de unde sa stie bietii romani care sunt distrusi pe viata de catre acest tabloid cica de sport.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  22 Septembrie 2016, 17:28
Postat de nebraska pe 22 Septembrie 2016, 14:40

L-ai descris perfect pe jiji,infractorul fariseu din fotbalul romanesc.

Daca nu esti in stare nici sa citesti de ce mai raspunzi bre...oricum nimeni nu mai rade de tine, toti te compatimesc.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează