FOTBAL  »  Superliga  »  TOTTENHAM

Steve Nash, un superstar al NBA-ului, vrea sa cumpere Tottenham Hotspur

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2007 00:00

Nash, care a urmarit ultimul meci al tunarilor din loja directorilor, s-a aratat incintat de schimbarea de antrenor: „Sunt incintat de numirea lui Juande Ramos in aceast saptamina si de directia pe care clubul o ia”.

Steve Nash, de doua ori MVP in NBA, si-a exprimat dorinta de a cumpara formatia engleza Tottenham Hotspur, cu toate ca nu ar putea face acest lucru singur, ci cu ajutorul unui consortiu.

Mi-ar placea sa fiu proprietar. E ceva ce as putea face toata viata mea dupa ce popularitatea mea se va stinge”, a spus Nash in NY Times. Baschetbalistul in virsta de 33 de ani este suporter de-o viata al „tunarilor” si, desi recunoaste ca nu ar putea cumparat clubul fara sustinere financiara externa, isi doreste mult sa se implice la Tottenham in viitor.

Nu am 300 de milioane de lire sterline in plus, dar mi-as dori mult sa detin «Spurs». Sunt fan de-o viata intreaga, si sunt extrem de mindru ca sunt fanul acestei echipe”, a spus Nash, care a strins de-a lungul carierei peste 50 de milioane de lire sterline. El este prieten cu fotbalisti precum Thierry Henry, Steve McManaman, Owen Hargreaves si Alessandro del Piero.

De asemenea, starul NBA a vorbit despre marea sa bucurie de acum 2 ani, cind a fost primit la o sesiune de antrenament a echipei: „Urmarind jucatorii de la Tottenham la antrenamente a fost un vis implinit pentru mine. A fost o zi excelenta si o experienta pe care nu o voi uita vreodata”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close