FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

EXCLUSIV Știm arbitrul de la derby-ul etapei, dintre Rapid și CFR Cluj! Kyros Vassaras a delegat un „fluieraș” care nu e pe lista FIFA

Articol de , - Publicat joi, 21 septembrie 2023 13:45 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 14:04

Rapid și CFR Cluj se întâlnesc în derby-ul rundei cu numărul #10, luni seară, pe stadionul Giulești, de la ora 21:00. Pentru această confruntare, Gazeta Sporturilor a aflat că Vassaras a decis să-l „arunce” în luptă pe Adrian Cojocaru, din Galați.

"Centralul" gălățean, în vârstă de 43 de ani, e pe finalul unei cariere în care n-a avut merite deosebite. N-a activat niciodată pe plan extern, dar nici în competițiile interne nu a fost preferat foarte des la meciuri considerate derby.

„Hoțule, hoțule!” » Două penalty-uri și o eliminare contestate puternic în Rapid - CSU Craiova
RAPID - CSU CRAIOVA
„Hoțule, hoțule!” » Două penalty-uri și o eliminare contestate puternic în Rapid - CSU Craiova

În actualul sezon competițional a fost delegat la cinci meciuri și la niciunul dintre acestea nu au existat probleme de arbitraj. Ultima confruntare condusă a fost chiar în Ghencea, derby-ul dintre FCSB și CSU Craiova, 3-0.

Știm arbitrul de la derby-ul etapei, dintre Rapid și CFR Cluj! Kyros Vassaras a delegat un „fluieraș” care nu e pe lista FIFA
Adrian Cojocaru

Meciurile conduse în actualul sezon

  • CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0 
  • Sepsi - FCU Craiova 1-0
  • FC Voluntari - Rapid 2-1
  • Dinamo - FC Botoşani 1-0
  • FCSB - CSU Craiova 3-0

A fost scandal și la Rapid - CSU Craiova

„Centralul” Adrian Cojocaru a acordat două penalty-uri contestate puternic, câte unul pentru fiecare echipă, în prima repriză din Rapid - CSU Craiova (2-3 scor final). Marko Dugandzic și Andrei Ivan le-au transformat și au stabilit scorul pauzei, 1-1.

Ulterior, în a doua parte, Mihai Căpățînă, a fost eliminat pentru două „galbene”. Extrem de supărați de penalty-ul dictat de Cojocaru, suporterii rapidiști au început să scandeze la adresa arbitrului: „Hoțule, hoțule!”

Adrian Cojocaru, fără reacție când Jayson Papeau a fost faultat brutal!

În minutul 20 al meciului cu FC Botoşani din sezonul trecut, Jayson Papeau a fost faultat dur din spate de Antoni Ivanov. 

Arbitrul Adrian Cojocaru nu a dat nici măcar cartonaş galben în primă fază, ci abia după ce a văzut gravitatea accidentării lui Papeau. Intervenția era de cartonaș roșu, dar „centralul” nu l-a acordat. Papeau a stat departe de teren 4 luni după ce-a suferit o ruptură de ligamente.

Inclusiv Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului, a comentat eroarea de arbitraj a lui Cojocaru din acel meci.

E foarte greu de înţeles. Costurile pentru VAR sunt foarte mari, noi plătim o groază de bani pentru acest arbitraj video... şi ne aşteptam ca el să rezolve problemele. Nu ştiu ce trebuie să facă în plus un adversar agresiv pentru a primi cartonaş roşu faţă de o intervenţie de la spate prin care îţi rupe piciorul.

- Dan Șucu, patron Rapid

Match Preview Rapid - CFR Cluj

Citește și:

L-a lăsat pe Sebastian Colțescu să greșească, iar acum a primit delegare de la Kyros Vassaras! Marcel Bârsan deschide etapa din SuperLigă
DELEGARE
L-a lăsat pe Sebastian Colțescu să greșească, iar acum a primit delegare de la Kyros Vassaras! Marcel Bârsan deschide etapa din SuperLigă
Cu Șucu jr. căpitan în centrul apărării, Rapid a fost spulberată de FCSB în Liga de Tineret » Cum s-a mișcat fiul patronului giuleștean
Rapid
Cu Șucu jr. căpitan în centrul apărării, Rapid a fost spulberată de FCSB în Liga de Tineret » Cum s-a mișcat fiul patronului giuleștean

L-am găsit pe fostul jucător al Rapidului care a renunțat la cetățenie ca să joace pentru Hong Kong! » „În Giulești făceam grătare, oamenii erau uimitori”

Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de grație


Comentarii (9)
niku_burucheaga
niku_burucheaga  •  27 Septembrie 2023, 12:50
Postat de elgabri pe 21 Septembrie 2023, 14:47

***

Ce-ai scris coane acolo,ca te-a moderat astia?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Septembrie 2023, 14:57

Cel mai bun arbitru al momentului. Chiar dacă nu-i perfect, e un tip ale cărui mici greșeli inerente nu le poți pune pe seama relei intenții.

dodo001
dodo001  •  21 Septembrie 2023, 14:56

Probabil va fi pe lista FIFA

Vezi toate comentariile (9)
Comentează