FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV, AZI, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stoica în conflict cu verii lui Gigi Becali » "Gata, MM nu mai există!"

Victor Becali, MM Stoica. FOTO: Cristian Otopeanu
Victor Becali, MM Stoica. FOTO: Cristian Otopeanu

Articol de , - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 22:57

Impresarul Victor Becali anunţă că a rupt orice legătură cu managerul stelist, după ce acesta s-a făcut că nu-l cunoaşte într-un restaurant

Prietenia dintre Mihai Stoica şi fraţii Ioan şi Victor Becali s-a rupt! Acest lucru a fost dezvăluit de Victor Becali. "L-am văzut pe Stoica într-un restaurant, iar în momentul în care eu am intrat, s-a făcut că nu mă cunoaşte, se uita pe geam. Nu e prima dată cînd se întîmplă acest lucru, cînd ne-am întîlnit la Tribunal la fel a procedat, am crezut că nu m-a văzut, tot la fel se uita în stînga şi-n dreapta!", a povestit impresarul.

Acesta a continuat: "Să nu uite că nu mi-a făcut nici o favoare că e prieten cu mine, ce mare onoare era că eu eram prieten cu Mihai Stoica? Gata, nu mă mai interesează acest om! Eu nu l-am criticat, am spus doar că nu e normal să vorbească aşa de Victor Piţurcă! OK, s-au jignit, dar el s-a apucat să spună alte lucruri care nu erau în regulă! Vă spun sincer, nu-l mai recunosc pe Stoica, e un alt om de la un timp!".

Pericol pentru MM?
În acest moment, fraţii Becali au relaţii extrem de apropiate cu Gigi Becali, după ce pînă în 2008 cei trei s-au aflat într-un război rece care începuse în 2001. Tocmai din acest motiv, în ultimii trei ani Steaua a făcut afaceri importante bazîndu-se pe cei doi veri: Stancu a ajuns în Ghencea de la Urziceni şi apoi a fost vîndut la Galatasaray pentru 5 milioane de euro, Cosmin Matei a fost adus la Steaua exclusiv la solicitarea lui Victor Becali, Dică şi Goian au fost transferaţi în Italia de Giovanni, iar acum roş-albaştrii au semnat cu Moraes, jucător impresariat de Victor Becali.

"Nu mi-e frică de nimeni!"
Aseară, la Fanatik Show, Mihai Stoica a admis ruperea prieteniei cu impresarii. "Am crezut că Victor mi-e prieten, însă el m-a jignit foarte tare cînd mi-a zis că îi e scîrbă de mine atunci cînd eu mă certam cu Piţurcă. Dacă îi e scîrbă, mai bine ne ignorăm! El rîdea cînd Victor Piţurcă mă jignea, cînd am răspuns şi eu, gata, îi era scîrbă! Eu nu l-am deranjat cu nimic pe Victor!".

"De ce să-mi fie teamă că Gigi ar putea să mă dea afară? Nu mi-e frică de nimeni şi de nimic în lumea asta, doar de Divinitate!
Mihai Stoica, manager general Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cracker
cracker  •  22 Mai 2011, 00:38

eu stiu doar atat:ca steaua a luat titlul in momentul in care Gigi nu vorbea cu verii lui.De cand au revenit iar prieteni Steaua nici locul 3 nu a mai prins

ciocaneanu
ciocaneanu  •  29 Aprilie 2011, 05:29

Nu ai ce pretentii sa ai de la asemenea aratari. Partea proasta e ca exista un grup de cetateni mai saraci cu duhul, care ii admira pe machedoni si ii iau drept exemplu. Ca "prieteniile" lor se destrama repede nu mira pe nimeni tinind cont de caracterele -resp. lipsa de caracter- a celor amintiti mai sus. Cit despre ochiul lor pt. jucatori, ....? Trebuie sa fi si un pic naiv sa crezi ca ei inteleg si ceva din lumea asta, ceva ce nu poate fi exprimat in cifre!

lorentzzo
lorentzzo  •  21 Aprilie 2011, 12:04

udrea mata a fost tot o ''durva'' penala ca si tine? Nu ti-e rusine ,dupa ce M.M te-a desfintat ieri sa vii tot cu o minciuna? Esti bolnav baiatule esti direct de Socola.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează