FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - INTER CURTEA DE ARGEŞ 3-2

Stoichiţă către Toja: "Băi, băiatule, aici nu e «sudamerica», nu faci spectacol în apărare!" :X

Juan Toja, Toja, Steaua
Juan Toja, Toja, Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2009 00:00

Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, spune că i-a reproşat lui Juan Toja eroare de la primul gol al celor de la Internaţional Curtea de Argeş.

"I-am spus lui Toja după greşeala de la gol: "Băi, băiatule, aici nu e «sudamerica», aici e Europa. Nu joci la spectacol. Fă spectacol în careul lor, nu în apărare!". El trebuie să se uite de spectacol în Europa. Dacă nu luam golul acela, altul era rezultatul, dar nu stau să fac presupunuri", a spus Mihai Stoichiţă.

...despre programarea partidei la ora 16:00: "Meciul trebuia să se joace în nocturnă. Spectacolul de gală se joacă seara! Ora 16:00 e oră de ciorbă!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
 •  13 Decembrie 2009, 19:35

bai toja, betivanJegos, mars in columbia si lasa Steaua in pace, esti atat de slab si atat de prost ca nu meriti nici sa joci la Steaua2. Norocul tau ca te place oierulpenal ca altfel zburai demult de aici, caa-caaT cu ochi ce esti, du-te aks la tine sau la cioban, fwuu.tuu.-vaa-n gura si pe tine si pe jijiFecalul!

 •  13 Decembrie 2009, 19:22

hahahahah i-au sters comentariu la saracu de air supply si la cei care il jigneau pentru ce gandea=))) tare... imi stergeti si mie ? comentariu ?:))pfff

malakian
malakian  •  13 Decembrie 2009, 18:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu esti sanatos, este al 6-lea articol al tau pe ziua d azi p care il vad, si scrie acelasi lucru....chiar nu te'ai plictisit? poti face altceva in timpul asta, sa citesti o carte de exemplu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează