FOTBAL  »  Superliga  »  STELISTI.RO

Stoichiţă: "Dacă Toja va înţelege că fotbalul nu e samba, va fi OK"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a explicat care sînt, în opinia sa, problemele la formaţia roş-albastră.

"Mi se pare problematica faza de constructie, atacul pozitional. Apoi, daca stam bine sa ne gandim, golurile luate de noi au fost pe gafe, pe erori personale. Asta nu am cum remedia", a spus Stoichita la "Premium Liga", pe GSP TV.

"Szekely merita respectul nostru pentru ce a facut in acest sezon. Daca Toja va intelege ca fotbalul nu e samba, va fi OK", a mai comentat el.

Sursa: stelisti.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  08 Aprilie 2010, 23:10

dragii mei eu cred ca voi va uitati doar la minunata competitie numita liga 1 la alte campionate nu va uitati daca sunteri convinsi ca toja nu stie fotbal dar in schimb petre cu paclesan stiu. ori sunteti nationalisti (orice roman e mai bun decat un alt locuitor al frumoasei planete numita terra) ori sunteti inapoiati mintel d.p.v. fotbalistic.

 •  08 Aprilie 2010, 23:01

cand domnul stoichita va intelege ca fotbalul nu inseamna alergatul fara rost va fi OK. iar rezultatele din europa league au aratat cat de competenta este domnia sa. La nivel european ma refer.

forumer
forumer  •  08 Aprilie 2010, 23:00

Problema e ca Toja nu prea are treaba cu fotbalul! Mai bine jucam cu Ov.Petre-Plesan decat cu baiatul asta!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close