FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS MIOVENI 4-0

Stoichiţă: "După minutul 62 am fost ca mielul la tăiere. Şi vine Crăciunul, nu Paştele" :D

Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 22:56

Tehnicianul formaţiei CS Mioveni, Mihai Stoichiţă, a declarat că echipa sa a fost ca "mielul la tăiere" după minutul 62 al meciului cu Rapid, pierdut cu scorul de 0-4, în etapa a X-a a Ligii I.

"A fost un meci cîştigat pe merit de Rapid în repriza a doua pentru că pînă la acel 11 metri am jucat mai bine ca ei. Tactic am fost mai clari în exprimare. Am dubii la acel 11 metri pentru că Roman mi se pare că l-a agresat pe jucătorul meu, nu invers. Dar nu am văzut foarte bine faza. Iar apoi jucătorii mei au realizat că sînt o echipă mică şi au căzut. Sînt încă semne bune pentru echipa mea, urmează patru meciuri cu contracandidatele la retrogradare, din care trebuie să scoatem cît mai multe puncte. Fruntea sus am ţinut doar pînă în minutul 62, apoi am fost ca mielul la tăiere. Şi vine Crăciunul, nu Paştele", a declarat Stoichiţă, scrie Mediafax.

El a vorbit şi despre faptul că a fost înjurat de fanii rapidişti, apreciind că acest lucru este cauzat de "trecutul său stelist": "Când vin aici, publicul nu-l vede pe antrenorul Mioveniului, ci pe un fost adversar, care a condus o anumită echipă (n.r. - Steaua). Neaga şi cu Dică nu cred că au fost influenţaţi de atitudinea publiculuui, sunt jucători cu experienţă, încă sunt tineri, nu sunt jucători terminaţi. Din păcate ei sunt obişnuiţi să evolueze la alt nivel, iar la Mioveni trebuie să te zbaţi în mocirlă uneori".

CS Mioveni a pierdut, scor 0-4, meciul cu Rapid. Golurile au fost marcate de Roman '6, Herea '62 (penalty), Pancu '74, Alexa '77. VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA MECI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
martina
martina  •  18 Octombrie 2011, 08:56

in iarna trebuie renuntat la vedetele care fac figuratie si trebuie adusi jucatori tineri care sa alerge ,sa puna osul! singurul care se zbate dintre vedete este c. tanasa!apoi trebuie renuntat la jucatorii tinuti pe pile la echipa ,ex: cosereanu , cl .ionescu! nu mai merge asa!echipa pentru meciul cu petrolul: popescu- i.voicu, sandulescu,ad . iordache , neagu - v. gheorghe , margaritescu, naidin , nila- dina , c.tanasa!

criselly99
criselly99  •  15 Octombrie 2011, 23:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pardon :obosito,acum am vazut ca esti o oaie dar nu stiam ce culoare :))))))))))

criselly99
criselly99  •  15 Octombrie 2011, 22:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai obositule tu crezi ca se merita sa pun cratima la fiecare "du-te"?! ...altfel te mai bagai si tu in seama??? lake carosat ce esti...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează