FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Strania poveste a lui Emil Dică la CFR :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 februarie 2011 09:13

Fostul mijlocaş al Rapidului marchează încontinuu în amicale, dar nu reuşeşte să se impună între titularii lui Minteuan.

Emil Dică este singurul jucător al feroviarilor care a punctat în fiecare meci de verificare disputat în Antalya pînă în prezent. Mijlocaşul a fost revelaţia perioadei de pregătire şi în urmă cu un an, în mandatul lui Mandorlini. Dică n-a reuşit însă se impună niciodată ca şi titular de drept. El se va lupta în retur cu Hora şi E. Kone pentru un loc în formula de bază.

Bud nu mai pleacă
Clujenii mizează în continuare pe atacantul Cristi Bud, care a fost decisiv la finalul sezonului trecut în cucerirea celui de al doilea titlu. Nemulţumit de statutul de rezervă, Bud şi-a exprimat în dese rînduri dorinţa de a pleca. Gaz Metan Mediaş a vrut iniţial un împrumut al fostului golgeter pînă în vară, însă a renunţat. Pentru Bud a mai insistat şi Tibor Selymes, fostul său antrenor, la Astra Ploieşti, dar CFR a refuzat ofertele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Februarie 2011, 12:26

Cand am vazut "strania poveste" am crezut ca o macar in ultimele randuri sa ni se spuna cum ca a fost rapit de extraterestrii sau ca face parte din cine stie ce organizatie terorista sau ca are 6 degete la un picior si 7 la celalalt., etc. Multumesc pe aceasta cale gspului ca m-a facut sa citesc un articol despre cfr. Nu as fi facut niciodata asta daca nu inventau povestea asta "stranie". Eu ii inteleg totusi, nu intra nimeni pe articolele despre "campioni" dar nici

gazistu
gazistu  •  04 Februarie 2011, 11:15

intradevar stranie poveste, mia dat o lacrima ;\

motocfr
motocfr  •  04 Februarie 2011, 10:56

pfff ... de-a dreptul stranie aceasta poveste . mai exact acest penibil articol e de-a dreptul ciudat . acest articol a fost conceput pe buda de catre un gesepist cufurit probabil :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează