FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strategia lui Dinamo, criticată în termeni duri: „Riști să te duci în cap! Nu poți să faci asta. Au fost aduși jucători la suprapreț”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 18:15 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 18:36

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, a analizat situația de la Dinamo și a criticat strategia făcută de conducătorii spanioli ai formației roș-albe.

Fostul fotbalist s-a declarat nemulțumit de jucătorii aduși și spune că aceștia au salarii prea mari pentru nivelul arătat până acum.

„Au fost aduși jucători la suprapreț. Cu 30.000 euro aduci jucători din Serie A. Mă aștept să văd niște lucruri, înțeleg că au activat prin La Liga... 

Presiunea e pe Contra! Dacă se va continua în acest ritm, Contra va pleca! Dar vina nu este a lui. E un risc foarte mare să semnezi contracte de 30.000 de euro pe lună dacă tu ai datorii!

Nu poți să iei atâția jucători dintr-o singură țară pentru că se poate să nu se adapteze. Poți să te duci în cap cu proiectul! E un risc pe care și l-au asumat cei de la Dinamo. Ei au luat jucători de peste 30 de ani, pe care anul viitor trebuie să îi schimbe. Trebuie să te califici în Europa League ca să rezolvi probleme cu banii. Dar vei avea un traseu greu, cu adversari dificili. Dacă ajungi în grupe, iei bani suficienți din market pool. Acum, să zicem că încasezi 3.000.000 de euro, plus ce mai vine de la sponsori”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Rufo Collado: „Trebuie să facem un pas în față, nu merităm asta!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero, primele măsuri după Dinamo - Craiova 0-1: „Sunt dezamăgit” » Avertismentul lansat: „Nici nu vreau să vorbesc despre asta!”

EXCLUSIV „Nuevo Dinamo”, analizat de o legendă a clubului: „Mă așteptam la mai mult. Nu am văzut ce speram”+ mesaj pentru conducere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mehighms
mehighms  •  20 Octombrie 2020, 06:49
Postat de creeperno pe 19 Octombrie 2020, 22:38

Pana se termina sezonul regulat vom fii pe pozitie de playoff si vom face legea acolo si vom putea obtine locul 1. In mijlocul lui noiembrie putem sa-l eliminam pe contra daca nu se descurca.

mai poti ?

dvd1
dvd1  •  20 Octombrie 2020, 04:36

au adus petarde la supra pret. Aia nu sint buni nici pe maidan. Afara cu toti si retrageti Dinamo din campionat imediat. Dinamo retrogradeaza 100%. Sa nu se duca la Sepsi pt ca va fi un nou macel si o noua infringere

creeperno
creeperno  •  19 Octombrie 2020, 22:38

Pana se termina sezonul regulat vom fii pe pozitie de playoff si vom face legea acolo si vom putea obtine locul 1. In mijlocul lui noiembrie putem sa-l eliminam pe contra daca nu se descurca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează