FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strategia salvatoare prin care Dinamo s-ar putea redresa: "Așa câștigă campionatul în 2-3 ani"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 10:00

Florin Răducioiu, 48 de ani, suferă din cauza situației în care a ajuns echipa sa de suflet. "Marele Blond" propune strategia care crede că ar putea s-o scoată pe Dinamo din impas.

"Eu aş dori să fie o schimbare totală la Dinamo, să existe oameni care să investească şi să aibă cu adevărat o strategie. Să investească pe o perioadă nu lungă, să zic medie, de doi-trei ani, să spună foarte clar strategia lor, care sunt obiectivele în următorii doi, maximum trei ani.

Zic «da» unei schimbări totale, dar să existe o strategie ca în maximum doi-trei ani Dinamo să revină la câştigarea titlului şi, de ce nu, să revină şi în cupele europene.

Din păcate, e al doilea an în care Dinamo nu joacă play-off-ul şi este foarte trist. Sunt foarte dezamăgit, ca fost dinamovist, s-o văd pe Dinamo în această situaţie delicată, cu care nu eram obişnuit", a spus Răducioiu, la TV Telekom Sport.

Într-o declarație recentă, Răducioiu și-a manifestat susținerea pentru Mircea Rednic, actualul antrenor al "câinilor": "Dacă e dinamovist și vrea binele lui Dinamo, poate fi o soluție pentru a conduce clubul" (detalii, AICI).

Vezi și: EXCLUSIV Interviu cu cărțile pe față cu fostul căpitan al lui Dinamo: "Doar așa se poate construi o echipă puternică"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sala_dalles
sala_dalles  •  31 Decembrie 2018, 01:49
Postat de runkom pe 30 Decembrie 2018, 15:58

ha ha

Ba asa e ca tine dar si mai infecta este tzara aia numita Romania ! Trei zeci de ani de nimic in toate domeniile. 4 milioane si-au luat talpasifza . Mor mai multi decit se nasc !

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  30 Decembrie 2018, 23:45

AU PLECAT NUMAI ÎN ULTIMELE 2 LUNI: SUBOTICI,MEZAGUE,DELORGE,GROZAV,COOPER,PENEDO,POPOVICI,TARCOVEANU ȘI SE PARE CA ȘI TADE! URMEAZĂ HANCA,PESICI,GOMELT,KATSIKAS,AXENTE ȘI POPA! HAI SA NE VEDEM DE PLAY-OUT-UL NOSTRU!! PLANURI LA DINAMO, MAI GREU!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Decembrie 2018, 18:09

la DInamo nu a existat strategia nici pentru 5 etape. daca ne uitam de la incepuyl campionatului pana acum au fost vreo 4-5 strategii ale marelui strateg David care nu se lasa pana nu ne retrogradeaza.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează