FOTBAL  »  Superliga  »  IANIS HAGI

Subiectul transferului lui Ianis Hagi la Barcelona a ajuns în presa catalană!

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 10:53

Unul dintre ziarele de casă ale catalanilor, Sport.es, a preluat în ediția electronică informațiile oferite în exclusivitate ieri de către GSP.ro, conform cărora Ianis Hagi (20 de ani) se află în negocieri avansate cu Barcelona.

Vezi AICI detalii despre transfer

Spaniolii citează Gazeta Sporturilor și laudă prestația lui Ianis Hagi la Campionatul European de Tineret, fără a da vreun verdict în privința șanselor acestuia de a ajunge la Barcelona.

Captură // Sport.es citează GSP
„Românii anunță că fiul lui Hagi semnează cu Barcelona”, e titlul articolului de pe Sport.es. (foto: captură)

De asemenea, jurnaliștii de la Sport.es au preluat și cele două scenarii oferite de către GSP.ro de la negocieri:

  • PLANUL 1. Barcelona vrea să îl ia acum, să se antreneze cu prima echipă, dar să joace la echipa a doua, în liga a 3-a din Spania, variantă neagreată de Gheorghe Hagi.
  • PLANUL 2. A doua variantă, pe care se lucrează acum, este ca Barcelona să îl cumpere pe Ianis acum și să îl împrumute măcar un sezon la o echipă din La Liga.

VEZI ȘI:

SOSIRE ROMÂNIA U21 // VIDEO Ianis Hagi, ULUIT de primirea de care a avut parte la revenirea în țară: „Ca pe timpul lui tata, când ieșea lumea în stradă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
696679090441661
Eugen Pan  •  30 Iunie 2019, 21:10

pai numai gsp ii transfera,dar nimeni de la barcelona nu stie:))))))) bai,terminati cu ogarsatul asta de jucator.n-are fizic,n-are minte vezi penalty,nu stie sa dribleze si trage ca o femeie..

paiazze
paiazze  •  30 Iunie 2019, 20:50

Un ziar romanesc care inventeaza aiureli de dragul traficului? Nu pot sa cred asa ceva!!! GSP n-ar face asta niciodata. Cu siguranta ei verifica stirile din cel putin doua surse, asa cum se invata in orice scoala de jurnalism... Cand le spui ca au patru clase, habar n-au limba romana (si aici ma refer mai ales la unii precum Geambasu, care se bat cu premiile in piept) si sunt niste prostituate care ar publica orice pentru zece lei se supara si te baneaza...

visinu
visinu  •  30 Iunie 2019, 17:58
Postat de dubluv pe 30 Iunie 2019, 11:07

pe siteul Marca, la posibile sosiri la FC B scrie: Interested in: Matthijs de Ligt (Ajax), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Rodrigo Moreno (Valencia), Cristhian Stuani (Girona), Neymar (Paris Saint-Germain). Oare au uitat sa il treaca pe Hagi?

Citesti tu la titlul gresit, la ofertele pentru fotbalisti. Data te uiti mai jos la ofertele de carat apa, e primul pe lista.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează