FOTBAL  »  NATIONALA  »  SOSIRE ROMÂNIA U21

SOSIRE ROMÂNIA U21 // VIDEO Ianis Hagi, ULUIT de primirea de care a avut parte la revenirea în țară: „Ca pe timpul lui tata, când ieșea lumea în stradă!”

FOTO: Captură Telekom Sport
FOTO: Captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 09:55

„Tricolorii” U21 au revenit azi-noapte în țară, iar românii i-au întâmpinat cum se cuvine la aeroport, în ciuda orei târzii, cu scandări, torțe și fumigene. Ianis Hagi (20 de ani) a rămas uimit de ceea ce a văzut.

 

„Decarul” naționalei de tineret a recunoscut că nu se aștepta ca suporterii români să ia cu asalt aeroportul pentru ei și a făcut o paralelă cu momentele în care tatăl său, Gheorghe Hagi, scotea în stradă românii datorită performanțelor primei reprezentative, în anii 90.

„Ne aşteptam să vină lume, dar nu atâta lume! Suntem fericiţi că îi facem mândri, pentru că pentru ei jucăm. Mă uitam la imaginile cu tatăl meu când ieşea lumea în stradă, sunt vise care sunt îndeplinite şi sperăm să o ţinem pe aceeaşi linie şi să reprezentăm ţara cât mai bine”, a spus Ianis Hagi, pentru Telekom Sport.

În ceea ce privește performanța de la EURO 2019, Ianis Hagi este încă dezamăgit că nu a reușit să se califice în finală, dar se consolează cu faptul că românii au apreciat ceea ce au realizat elevii lui Mirel Rădoi pentru țara lor.

„Sincer să fiu, aşteptam mai multe de la noi, aşteptam să jucăm finala pentru că pentru asta am mers la EURO, dar suntem fericiţi că am scos o ţară întreagă pe stradă, au venit să ne aştepte la 2 noaptea, e ceva incredibil!”, a mai spus Ianis Hagi.

„Le mulţumim frumos fanilor şi suntem mândri că suntem români. Sunt foarte bucuros că în această seară au venit foarte mulţi oameni. O oră foarte târzie şi sunt foarte mulţi români. Mă mândresc că sunt român şi mă mândresc cu ce am făcut pentru România! Am fost puţin supărat că am pierdut cu Germania, puteam să jucăm în finală şi făceam mai mult România mândră de noi. Sper să o ţin tot aşa, să joc pentru echipa naţională şi să fac toată ţara mândră de mine” a spus și Andrei Ivan.

VEZI ȘI:

Ianis Hagi, tratative avansate cu Barcelona! Care este varianta pe care Hagi și clubul catalan o negociază

Sosire România U21 // VIDEO Imagini IMPRESIONANTE de azi-noapte: sute de suporteri i-au așteptat pe „tricolorii” U21 pe aeroport: „Hai să facem asta în fiecare an!” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
petre47
petre47  •  29 Iunie 2019, 22:48

Echipa e de laudat! Dar sa nu exageram cu laudele catre unii jucatori. Mai exact, Hagi: ce or simti jucatorii in teren cand, unii joaca bine si, in tribune, se striga altceva? Necazul este ca, la 2-1, tocmai Hagi a facut prostia! Daca era mai multa minte jucam finala!

petre47
petre47  •  29 Iunie 2019, 22:37

Imi pare rau, dar trebuie sa spun: semifinala s-a pierdut la faultul facut de Ianis, inutil.

1195078783842427
Cantemir Mefa  •  29 Iunie 2019, 19:21

Locul 3 in Europa este o performanță remarcabilă! Mult succes pe mai departe acestei generații valoroase! Ei pot deveni cu adevărat generația de aur a fotbalului românesc!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează