INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BARCELONA

Ianis Hagi, tratative avansate cu Barcelona! Care este varianta pe care Hagi și clubul catalan o negociază ACUM

Articol de , - Publicat vineri, 28 iunie 2019 19:19

Ianis Hagi, 20 de ani, ar putea semna cu FC Barcelona în aceste zile. Negocierile dintre clubul catalan și Viitorul lui Gheorghe Hagi sunt foarte avansate!

Barcelona îl monitorizează pe Ianis Hagi de niște luni bune. Clubul catalan apreciază foarte mult că e un mijlocaș care lovește bine cu ambele picioare, fiind pe profilul Barcelonei.

Echipa blaugrana e dispusă să plătească 7-8 milioane de euro pentru a semna cu Ianis!

A existat un om al spaniolilor care a venit să îl urmărească inclusiv la Europeanul din Italia și San Marino.

Ianis la Barcelona în două scenarii

PLANUL 1. Barcelona vrea să îl ia acum, să se antreneze cu prima echipă, dar să joace la echipa a doua, în liga a 3-a din Spania, variantă neagreată de Gheorghe Hagi.

PLANUL 2. A doua variantă, pe care se lucrează acum, este ca Barcelona să îl cumpere pe Ianis acum și să îl împrumute măcar un sezon la o echipă din La Liga.

„Nu pot nici să vă confirm, nici să infirm. Ianis revine la București în această noapte. O să îi prezentăm ofertele și, în 2-3 zile, veți afla decizia” Gică Popescu pentru GSP.RO

În aprilie, Ianis a fost la „verișoara din Barcelona”

În aprilie, Ianis și Gheorghe Hagi au fost la Barcelona, iar presa a speculat intens motivul pentru care au plecat în plin campionat în Spania.

„Am fost, am vizitat. Ei au avut treaba lor, eu am avut treaba mea. Am și verișoara în Barcelona, a fost o plimbare. Am avut două zile libere de la club și am profitat. Despre transfer sa îi intrebati pe cei din club, pe patronul echipei”, a spus Ianis Hagi atunci, la Telekom Sport, citat de ziare.com.

45de meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Viitorul în cele două sezoane de Liga 1 de la revenirea sa de la Fiorentina

16goluri a marcat Ianis Hagi în ultimele două sezoane de Liga 1

VEZI ȘI:

Ianis Hagi e optimist după eliminarea la Euro! Ce poză a postat pe Instagram: „A fost doar episodul 1. Va urma...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (89)
135479786808884
Leonard Crassas  •  30 Iunie 2019, 16:53

Multi furati curent ., tata mergeti la psiholog, faceti ceva

135479786808884
Leonard Crassas  •  30 Iunie 2019, 16:51
Postat de Danut Burla pe 29 Iunie 2019, 15:10

DACA AR FI INTELEPT NU L-AR DA PE IANIS ACUM PE NIMIC.... MAI UN SEZON SI POATE PRINDE SI 18/25.000.000 EUROI SI SE PUNE PE PICIOARE... SI VIITORUL... GHERGHE TATAL HAGI DACA ESTE INTERESAT SA SE RIDICE TREBUIE SA NU DEA ACUM JUCATORII PE NIMIC CI SA LASE SA CREASCA CONCURANTA SI SA IA BANI MULTI.... ARE DE CISTIGAT SI FIUL IANIS SI CLUBUL DAR SI CRESC COTELE LE CEILALTI JUCATORI.... ACUM SA TINA LA 15.000.000 ESTE NORMAL LA CIT DE TEHNIC SI FARA MULTE ACCIDENTARI JOACA IANIS ESTE PACAT SA-L NERNOROCEASCA PENTRU BANI PUTINI IN STRAINATATE UNDE CLUBURILE MARI CUPMARA TINERETUL BUN DE LA CLUBURILE MAI MICI DE CARE SE TEM SI-I DISTRUG CARIERELE CUM A FACUT SI FIORENTINA CU IANIS... DE ASTA CUMPARA UNII POTENTIALI SI VIITORI CONCURENTI AI LOR... IANIS JOACA MAI BINE DECIT MESSI SI LUIS SUAREZ NISTE POMANAGII CE NU FAC NIMIC DECIT PAZESC FAZELE BUNE... DE ASTA TREMURA BARCELONA SI VREA SA-L CUMPERE SA-L DISTRUGA SA NU FIE CONCURENT LA O ECHIPA MARE... MAI SERIOSI SUNT ENGLEZII CARE DE REGULA EXPLOATEAZA CALITATILE NU LE UCID CA TICALOSII SPANIOLI SI ITALIENI CARE NU POT SUFERI VEDETELE STRAINE DE CIND RASAR SI PINA SE RETRAG DACA NU SUNT CUMPARATI DE EI !!! ZEUL LOR MESI JOACA UN FOTBAL DE RUTINA DAR ESTE ZEUL LOR CRESCUT DE EI ..... DE ASTA A PLECAT NEYMER DE LA EI CA ERA SABOTAT SA SCADA NU SA CREASCA SI NU ERA LOC DE CHIULIT CA MESI SI SUAREZ CARE ARE RUDENII IN ZONA FINANTARILOR CERE SUSTIN CARIERA LUI SI EL PRESTIGIUL LOR ECONOMIC PRIN RECLAME...

Ca in statul paralel

ioo33
ioo33  •  29 Iunie 2019, 18:32

Hagi stie ce face,stie ca s-a copt Ianis pentru a-l lasa in arena leilor.Experienta de la Fiorentina i-a accelerat maturizarea si a inteles de atunci ce inseamna profesionism.Poate ajunge mai mare ca ta'su. Conteaza sa joace.Oricum europeanul U21 le-a dat incredere tuturor tinerilor,e un reset al fotbalului romanesc iar Ianis poate fi liderul pentru urmatorii 15 ani.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează