FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a vorbit în premieră după problemele de aseară! Ce decizie a luat tehnicianul Astrei: "Puneți-vă în situația mea!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 13:41

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică, a oferit prima reacție după evenimentele neplăcute de aseară, de la meciul cu Dinamo. Tehnicianul a fost nevoit să meargă la spital în minutul 70 al meciului pierdut cu 1-2, din cauza unor probleme la inimă. 

"Sînt puțin slăbit. Acum am ieșit de la Spitalul Militar. A trebuit să rămîn acolo, sînt internat ambulatoriu. Am fost internat de azi dimineață pînă acum. Mi-au făcut niște teste.

N-am avut în viața mea tensiunea atît de mare. Și de la asta au fost și niște bătăi ale inimii. Sînt mai multe probleme. S-au adunat. Pe sistem nervos, eu sînt și mai coleric, mă consum... De la începutul meciului, cînd am vrut să dau o informație în minutul 4 și am vrut să strig, am simțit că am niște tulburări. Tahicardie am înțeles că se numește.

În minutul 70 n-am vrut să fac circ, să chem salvarea, am sunat un doctor pe care îl știu și am plecat încet așa spre spital. Ieri mi-am dat seama că trebuie să am grijă mai mult de mine și să nu-mi mai pun inima pe tavă, să fac eu pe eroul și să ajut pe toată lumea.

Nu știu cînd voi reveni la echipă. După amiază mi se va pune un holter, un aparat care monitorizează bătăile inimii. Mi s-a recomandat concediu medical. Am tras de jucători în perioada asta. N-am reușit să-i fac să se concentreze pe joc, sunt preocupați de problemele lor.

M-a sunat doamna Niculae, cînd am ajuns la spital. M-a întrebat de ce am lăsat echipa. Credea probabil că e o formă de protest a mea. I-am zis că sînt la Spitalul Militar.

Cred că m-am chinuit degeaba pînă acum. Dar a fost o perioadă frumoasă. Nu mai vreau să vorbesc despre asta. Sînt legat de contract. Dar în momentul de față nu mă gîndesc decît să ies bine. Zilele astea m-au consumat enorm.

Se rugau cu hîrtiile după noi să semnăm ca să-i amînăm cu plata și să arate la UEFA, să primească banii. Numai eu știu cît m-am chinuit, eu cu Dani Coman, să-i convingem pe jucători să semneze. Și acum, cînd erau banii de primit nu s-a primit nici un ban.

Puneți-vă în situația mea și a lui Dani Coman. De acum familia devine prioritare și fotbalul pe locul doi. Nu moare nici Astra fără Șumudică și nici Șumudică fără Astra", a spus Marius Șumudică la Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
444001919101397
Florean Andrei  •  16 Decembrie 2015, 21:18

Astra va vinde jucători Stelei iar Şumudică nu va demisiona, cum tot pălăvrăgea el. Cică, va demisiona în secunda doi . Cred că o să mai treacă multe secunde !

zecs93
zecs93  •  16 Decembrie 2015, 19:55
Postat de lapusneanul pe 16 Decembrie 2015, 14:37

asa e, nici nu au vrut sa egaleze :)..adevarul e ca ma distrez copios cand va citesc comentariile...hahahaha.....oare ce declara sumudica inainte de meci ?....ceva despre frica jucatorilor sai privind arbitrajul...de ce isi mai faceau aia griji daca stiau ca o sa faca non-combat ?

Da in primu rand cum poti sa faci blat intr-un singur meci eliminatoriu ?? Adica Astra nu si-a dorit cupa romaniei ?? Ma indoiesc pentru ca pe langa cucerirea unui trofeu ar fi luat si o gura de oxigen privind banii care veneau dupa ce castigai cupa !!! Dar asa le place alora omenosi sa vorbeasca despre altii cand ei au facut cel mai mare blat din istoria ligii 1,pe fata, meciu nas-fin !!! Stati linistiti ca joi se reia partea 2 :))))))

grandetorito
grandetorito  •  16 Decembrie 2015, 16:42

SI-MU-LA-RE! :)

Vezi toate comentariile (49)
Comentează