FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-ASA 3-1/STEAUA-FC BOTOȘANI 2-0

Șumudică: "Aș fi vrut ca suporterii rapidiști să fie la fel de vehemenți cînd am fost demis pe nedrept în 2011 dacă mă iubesc așa mult!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 17:41

Astra lui Marius Șumudică a învins ASA aseară, 3-1, și i-a dat șansa Stelei să depindă doar de ea în ultima etapă pentru a se încorona campioană. Antrenorul este nemulțumit de reacțiile fanilor rapidiști, care au condamnat atitudinea sa și victoria cu mureșenii.

"Aș fi vrut ca suporterii rapidiști să fie la fel de vehemenți cînd am fost demis pe nedrept în 2011 de la Rapid și să mă fi susținut anul ăsta în demersul de a mă pune antrenor, dacă mă iubesc atît. Eu doar mi-am apărat corect șansele!

Mi s-a reproșat că de ce m-am bucurat, pentru că ia Steaua campionatul... Eu am pregătit partida bine, pînă la ora meciului i-am ținut în priză. E o echipă neplătită din februarie. Mi-am dorit foarte mult să cîștig și să demonstrez tuturor că ăsta sînt. Nu-s mare erou, am cîștigat un meci. ASA a jucat foarte slab, nu e doar meritul lui Șumudică. Jucătorii au cel mai mare merit, au trecut peste probleme și au făcut unul dintre cele mai bune meciuri.

Nu pot să fiu fals, să intru în cabină să le zic «Sînt antistelist, rapidist, dați-vă la o parte!». Am și eu un patron, răspund în fața unor oameni", a declarat Șumudică la Dolce.

"N-am mai primit mesaje de mulțumire de la steliști după meci, acum mă urăsc și ei la loc! :)" Marius Șumudică

"Cînd am fost eliminat, am trecut prin fața lui Sepsi, care mi-a făcut semn că am luat «valiza». I-am zis «Băi, Sepsi, nu mă cunoști, nu există nici o valiză!» și am plecat. După meci am dat mîna, asta e" Marius Șumudică

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (86)
10205636995198548
Calin Claudiu  •  26 Mai 2015, 11:18
Postat de fangigi pe 26 Mai 2015, 01:42

sumudica esti un ***, te-ai vandut pe cativa arginti ciobanului iar asta te va urmari cat vei trai! Vei ramane un zero barat, injurat si hulit! Poate jucatorii neplatiti de trei luni au pus botul la cascaval de foame, dar tu? Stelistii intr-o luna te vor injura si ei, iar Niculae te va azvarli ca pe o masea stricata chiar in vara asta! La Rapid sa nu crezi ca vei mai ajunge vreodata!

Bai dar *** mai suntetzi ! sincer sunt stelist dar imi parea rau ca rapidul retrogradeaza, dar cand vad rapidisti ca tine nu mai imi pare rau ... in C sa mearga rapidul nu in B ... Respect pt Sumudica pt ca a aratat ca are cuvant si cum a spus ca nu se da la o parte ! toti care nu tin cu Steaua vreti sa ieie Muresul campionatul dar va ganditi cate puncte ar putea aduce pt tara aceasta echipa ? si ganditiva cate puncte a adus Steaua ! Forta Steaua

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

der.bomber
der.bomber  •  26 Mai 2015, 09:15
Postat de adriann_ pe 26 Mai 2015, 00:48

Uiti o chestie, in finala din 86 a arbitrat comunistul francez Michel Vautrot. Nu stiu daca asta a fost o intamplare, cert e ca Vautrot a fost destul de ingaduitor cu faulturile stelistilor, a scos foarte greu cartonase etc.

Pana unde poa' sa mearga paranoia unora :)))) Ce vrei sa insinuezi pasarel?Ca a fost blat in finala CCE ?!! :)))))))))))))))))))))))))) Mare ti-e gradina Doamne ....

decuadi
decuadi  •  26 Mai 2015, 08:48
Postat de adriann_ pe 26 Mai 2015, 00:48

Uiti o chestie, in finala din 86 a arbitrat comunistul francez Michel Vautrot. Nu stiu daca asta a fost o intamplare, cert e ca Vautrot a fost destul de ingaduitor cu faulturile stelistilor, a scos foarte greu cartonase etc.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează