FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Șumudică, atac devastator la Mircea Rednic: "Ciocu' mic, Mircică!" + Poveste savuroasă de când a bătut-o pe Dinamo: "Băuse 18 beri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 10:40

Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Shabab Ryadh, l-a criticat în termeni duri pe Mircea Rednic, tehnicianul lui Dinamo.

"Sper să rămân cât mai mult (n.r. în Arabia Saudită). E foarte greu acolo. Când pierzi un meci, două. L-aţi văzut pe Mircea, s-a întors repede din Belgia. Nu că tiroida, că... s-a întors, că nu mergea. Ăia i-au zis, du-te Mircică! Nu te aşteaptă nimeni dacă nu ai rezultate. Probabil asta o să-mi spună și mie când nu merge treaba.

În fine, nu mai vreau să mai intru în alte amănunte cu fostul meu coleg de echipă şi fostul meu antrenor, care de câte ori are şansa, încearcă să înţepe pe toată lumea. Şi Dumnezeu îţi mai dă câte o pălmuţă.

Am văzut că pe la conferinţele de presă comentează că de ce mi-a fost rău, că ce buget am avut eu şi nu a avut el, altele de genul ăsta. Nici nu mă interesează, nu am nicio treabă. Îi doresc baftă domnului Mircea Rednic, este unul dintre antrenorii titraţi, unul dintre managerii din România. Cred că singurul manager din România la ora actuală care face şi desface şi la transferuri şi peste tot. A găsit cred că şi mediul propice în momentul de faţă.

Să dea Dumnezeu să prindă playoff-ul, ceea ce îşi doreşte foarte mult, împreună cu fata dânsului, cu care lucrează foarte bine în ultimul timp. Ce să facem? Trebuie să ne apucăm să aducem familiile aproape de fotbal, pentru că am văzut că asta este reţeta succesului în ultimul timp", a declarat Șumudică.

Rednic s-a operat la tiroidă în luna mai a acestui an: "Știam de vechile mele probleme și am decis că acum e momentul să mă operez. Am scos-o cu totul, am stat în spital în Belgia internat".

Fostul tehnician al Astrei a povestit un episod din perioada în care a luat campionatul cu echipa giurgiuveană, iar într-unul dintre meciuri a învins-o pe Dinamo.

"Nu ştiu dacă Rednic ar avea vreun motiv să vorbească de mine. Fiindcă dacă se uită în spate, i-am dat câte patru, săracul. Şi au băut ai mei până la şase dimineaţa când am luat campionatul cu Astra. Băuse Moraes vreo 18 beri, săracul, şi a dat şi gol. Mai bine ciocul mic Mircică, vezi-ţi de treaba ta! 

Şi nu mai vorbi nici de Luţu, nici de Şumudică, nici de Dică. El e un băiat abil, un băiat pe care îl duce capul şi face glume. Şi crede că le ştie pe toate. Dar, deocamdată, în ultimul timp", a adăugat Șumudică.

Citește și: Mircea Rednic se amuză după ce Șumudică s-a plâns de situația din Arabia: "Poate d-asta i s-a făcut rău! Eu ce să mai zic?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
105662257060988
Eugen Qy  •  09 Noiembrie 2018, 21:16
Postat de Gaby A Gator pe 09 Noiembrie 2018, 11:07

fc5b ramane de neinvins. E campioana blaturilor!

Esti sigura ? Ar trebui sa te documentezi, cel putin, inainte sa afirmi asa, orice ticalosie ! Eu iti spun ca NIMENI si nicaieri in lume nu e echipa ca DINAMO, in privinta BLATURILOR si auzi bine, sunt destui dinamovisti si nu numai, care o recunosc !!!

valsword
valsword  •  09 Noiembrie 2018, 16:18
Postat de cpt.ahab pe 09 Noiembrie 2018, 15:29

Dacă încep ăștia doi să se împungă, e asigurat circul în viitorii ani! Șumudică n-are decât să comenteze, se face de râs pe sine, dar Rednic ar trebui să lase clonțul, să iasă mai puțin în public cu înțepături. Suntem sătui de scandal și îl avem deja pe Dinu angrenat în fenomen.

Pai si strambul si *** sant circari de profesie.La fel si nesimtitul ala de Dinu.Dar toti trei impreuna si nu pot sa-l intreaca pe Gigi,sunt mici copii pe langa el.Doar un razboinic al luminii ar avea puterea sa-si repare Maybach-ul cu ranga.In tara asta unde se traieste doar din scandaluri si cancanuri,circul a ajuns un bun national.Cine face circ face un rating imens catre massmedia care doar din circ mai supravietuieste.Iar cand nu este circ,,pai inventeaza asazisii ziaristi unul doar doar vei face si tu click sa-ti iei teapa:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Noiembrie 2018, 15:29

Dacă încep ăștia doi să se împungă, e asigurat circul în viitorii ani! Șumudică n-are decât să comenteze, se face de râs pe sine, dar Rednic ar trebui să lase clonțul, să iasă mai puțin în public cu înțepături. Suntem sătui de scandal și îl avem deja pe Dinu angrenat în fenomen.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează