FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Aspectul care l-a surprins pe Șumudică la primul amical din Austria: „Incredibil!”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 23:18 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 23:38

Marius Șumudică (50 de ani) a început cu dreptul aventura la CFR Cluj. În primul meci sub comanda sa, „vișiniii” au câștigat amicalul din Austria cu echipa locală FC Wels (L3), scor 4-0.

Totul despre FC Wels - CFR Cluj 0-4, AICI

Antrenorul campioanei României nu a fost pe deplin mulțumit de deciziile luate de elevii săi, dar s-a declarat fericit că niciun fotbalist de la CFR nu s-a accidentat, precum și de faptul că echipa sa a obținut victoria.

„Este o perioadă de acumulare, în care trebuie să ne punem la punct fizic. Așa că suferim când luăm deciziile, nu suntem proaspeți, totul vine de aici (n.r. - arată spre cap) și se transmite către membrele inferioare. Important este că nu ne-am accidentat, că am făcut un antrenament bun. 

Am început adversitatea, am început să avem jocuri, important este și să câștigi, indiferent cu cine joci. Tot timpul victoriile aduc victorii”, a spus Șumudică.

Marius Șumudică, impresionat după FC Wels-CFR Cluj: „Incredibil, am rămas surprins”

Suporterii prezenți la meci l-au impresionat pe Șumudică, care așteaptă o susținere puternică și la meciurile de la Cluj-Napoca: „Foarte mulți suporteri, incredibil! Foarte mulți români, am rămas surprins fiindcă erau îmbrăcați în culorile CFR-ului și cu tricouri ale foștilor jucători. 

Este o plăcere, este important când la mii de kilometri de casă echipa este susținută de fani. Le mulțumesc pe această cale și trebuie să înțelegem că și la noi în Cluj avem nevoie la primul meci de un public numeros care să ne ajute să trecem de această primă bătălie cu Banja Luka, echipă agresivă, care cu siguranță își va vinde scump pielea. Asta ne este meseria, trebuie să ne-o facem cât mai bine”. 

Borac Banja Luka, deținătoarea titlului în Bosnia, este echipa pe care campioana României o va întâlni în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. 

Mă simt foarte bine aici, mă bucur că am revenit cu două goluri. Important este că am câștigat, asta ne dă moral pentru viitor. M-am simțit aici foarte bine și înainte să plec, colegii m-au primit foarte bine înapoi, acum trebuie să continuăm. 

Ne bucurăm că fanii sunt lângă noi prin toate țările, asta ne dă putere și moral. Ne vom pregăti foarte bine ca pe data de 6 iulie să fim 100%, pentru meciul de Champions League.

- Claudiu Petrila, CFR Cluj

CFR Cluj, 4-0 cu FC Wels, în primul amical al verii

La primul meci jucat după mai bine de o jumătate de an, Mike Cestor a deschis scorul în minutul 13, cu o lovitură de cap precisă, venită la capătul unui corner executat de islandezul Sigurjonsson.

Campioana României a făcut 2-0 în minutul 37, grație unui lob de efect reușit de Ciprian Deac, care driblase doi adversari înainte să „execute” portarul.

Tot două goluri au fost înscrise și în a doua parte. În minutul 52, Claudiu Petrila a făcut 3-0 din pasa filtrantă lui Mihai Gîdea. 4-0 s-a făcut pe final, în minutul 86, golul fiind reușit de același Petrila, aflat la primul meci în tricoul „vișiniilor” după revenirea de la Sepsi OSK.

Petrila a preluat pe piept o pasă lungă, din defensiva CFR-ului, l-a driblat pe portarul advers și a introdus mingea în poartă.

VIDEO. CFR Cluj și Șumudică și-au aflat prima adversară din preliminariile Ligii Campionilor

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Pe ei îi vrea CFR Cluj! Cele două noi ținte ale lui Șumudică

CFR Cluj, din nou la tragerea la sorți! Campioana și-a aflat posibila adversară din turul II din UEFA Champions League

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
talpaiadului
talpaiadului  •  17 Iunie 2021, 13:53
Postat de valentindragobete pe 17 Iunie 2021, 06:30

Când vorbesti in portugheza ti se par " mii de kilometri ", știindu-se că " portugheza ", mai ales cea de balta, modifica distantele !

Nu conteaza cum vorbeste portugheza sau cum apreciaza distantele dintre orase, el trebuie sa califice CFR in Europa League. Daca o face, va castiga si campionatul, ca aia e mai usor.

wearethechampions
wearethechampions  •  17 Iunie 2021, 08:39

Comentariile clonelor becalifere sunt relevante. Crapa pipota in ele de invidie.

valentindragobete
valentindragobete  •  17 Iunie 2021, 06:30
Postat de dave3323 pe 17 Iunie 2021, 00:39

bietul Sumi ,nici nu stie cu cine a semnat si unde este ,el se crede in Golf la mii de kilometri ,abia astept problemele la echipa si scandalul facut de el ,zboara in secunda doi ,se stie ca la CFR nu se accepta d-astia cu gura mare ,pana si Petrescu era rezervat acolo ...

Când vorbesti in portugheza ti se par " mii de kilometri ", știindu-se că " portugheza ", mai ales cea de balta, modifica distantele !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close