FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 3-1

Șumudică e "sperietoarea" oficialilor Stelei: "Aștept ironiile lui" + Jucătorii și Reghecampf, criticați de conducere

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 23:04

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, se așteaptă să fie ironizat de Marius Șumudică, antrenorul Astrei, după înfrângerea roș-albaștrilor în fața Viitorului, scor 1-3.

"Aștept ironiile lui Șumudică la adresa mea. Acum are dreptate să mi le adreseze. Am fost slabi!", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

Oficialul Stelei a criticat echipa și a nominalizat câțiva jucători care l-au nemulțumit: "E foarte greu pentru Alibec să joace în față fără mingi, iar pe cele pe care le-a avut nu a știut să le gestioneze. E normal ca Denis să fie nervos.

Jucătorii n-au fost concentrați deloc. Începând cu Tamaș, care a fost eliminat, continuând cu Enache. Jakolis putea să o dea și el în stânga și Popescu scăpa singur cu portarul. Parcă n-au fost conectați la miza acestei partide. Nu poți să iei golul doi cum l-a luat Niță. Dacă stătea în picioare, mingea se lovea de el ca de bară".

Duckadam a trimis și săgeți către Laurențiu Reghecampf: "Astăzi diferența a fost făcută de schimbările celor doi antrenori. Hagi a băgat doi jucători care au marcat. De data aceasta, Steaua a avut pe banca de rezerve jucători buni, dar n-au adus acel plus pe care i-au adus fotbaliștii Viitorului".

"Dacă nu vom câștiga etapa viitoare cu Dinamo, șansele noastre la titlu vor scădea. Steaua trebuie să o bată pe Dinamo!"
Helmuth Duckadam

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
widoqq
widoqq  •  19 Martie 2017, 08:02

Unde i Gigi Puscarie n am auzit de el? Aaa... se pregateste de Liga Campionilor...! Astia doi din poza parca sant Hotul si Prostul! Asa conducere, asa echipa!

crotalie
crotalie  •  19 Martie 2017, 07:58

Doar noi sustinem ca echipa se numeste Steaua toata lumea ne spune ca suntem fcsb iar patronul a modificat numele in Registul comertului si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

nebraska
nebraska  •  19 Martie 2017, 07:32
Postat de satyricon pe 19 Martie 2017, 01:37

***! Ele care au blatul in sange, *** si cu cfr si cu astra cand acestea aveau nevoie sa castige campionatul, ca de cooperativa lor cu bistrita si ceahlaul ce sa mai vorbim, *** ca nesimtitele prostii pe aici.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează