FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Șumudică îi apără pe Reghecampf și MM Stoica după scandalul "beția de la Zurich": "Când le băteau pe Ajax și Chelsea, nu mai apărea nimic"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 20:15

Gigi Becali a răbufnit aseară și a lăsat să scape informații despre un eveniment scandalos petrecut în urmă cu câteva luni, când MM Stoica și Laurențiu Reghecampf s-ar fi îmbătat înaintea meciului cu Zurich. Patronul Stelei a confirmat evenimentul azi. 

Marius Șumudică le-a luat apărarea celor doi oficiali ai Stelei și nu crede că e normal să fie trași la răspundere după acest eveniment. 

"Chiar îmi pare rău de ce li se întâmplă lui Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf. Lasă oamenii să bea un șpriț! Dar așa este când lucrurile nu merg așa cum vrei tu. Când i-au scos pe Chelsea și Ajax, nu a mai apărut nimeni să spună nimic.

Probabil și atunci au stat la un șpriț, după acele succese. Lasă-i, domne, să bea un șpriț, că-s oameni", a zis Șumudică la TV DolceSport.

"Când lucrurile merg rău, ies la iveală toate lucrurile care fac și mai mult rău. Dar nu acolo sunt problemele Stelei" Dan Alexa, antrenor Chiajna

Citește aici detalii: HAOS LA STEAUA: Reghe și MM, beție de pomină în ziua unui meci crucial? Gigi Becali: “Știu despre ce e vorba. A fost ceva rușinos!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  27 Februarie 2017, 23:49
Postat de bratubogdan pe 27 Februarie 2017, 23:09

@ para.para: asa a spus sumudica, el a gresit. dar nu despre asta e vorba. @ gsp: sumudica s-a referit exclusiv la presa (dar asta nu reiese din articol, nu?)

Ia si citeste titlul "Când le băteau pe Ajax și Chelsea, nu mai apărea nimic" si pe urma citeste ce scrie in articol: "Când i-au scos pe Chelsea și Ajax, nu a mai apărut nimeni să spună nimic." Acum spune-mi si mie care e declaratia lui Sumi, cea cu batutul sau cea cu scosul?

neaga1900
neaga1900  •  27 Februarie 2017, 23:46

Se cere la Fcsb, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bratubogdan
bratubogdan  •  27 Februarie 2017, 23:09

@ para.para: asa a spus sumudica, el a gresit. dar nu despre asta e vorba. @ gsp: sumudica s-a referit exclusiv la presa (dar asta nu reiese din articol, nu?)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează