FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică joacă la cacealma? Ieri îl amenința cu judecata, azi l-a sunat: "Am rîs cu el, mi-a spus că e sigur că va fi suspendat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 16:56

Marius Șumudică l-a amenințat cu judecata pe Constantin Zotta pentru o declarație a fostului președinte al Rapidului în care spunea despre antrenorul Astrei că juca la pariuri cînd era fotbalist.

Zotta a revenit astăzi și a lămurit problema, spunînd că e foarte bun prieten cu Șumudică și că tehnicianul giurgiuvenilor chiar i-a recunoscut că va fi suspendat.

"Sînt surprins de ceea ce a spus. Eu am vorbit despre atitudinea unui conducător atunci cînd antrenorul are o astfel de problemă. Orice președinte care simte ceva, încearcă o altă variantă, se gîndește la alte variante pentru banca tehnică. Eu asta am vrut să spun.

Vizavi de aceste acuze, îmi vine să zîmbesc. Șumi m-a sunat și am vorbit la telefon după ce am făcut acele declaratii. Am glumit, mi-a spus că sigur îl suspendă, că n-are cum să scape. Noi sîntem prieteni. De aceea sînt surprins, eu nu încerc să-i mai dau un picior atunci cînd e la greu", a declarat Zotta la Dolce Sport.

Citește și: Șumudică și-a făcut noi dușmani după scandalul pariurilor: "O să-l dau în judecată! Să vină cu dovezi"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Februarie 2016, 19:09

2 prefacuti.......insa e bine ca stie si el ca o sa fie suspendat. Eu nu vreau sa fie *** cu Cota Mica suspendat. El trebuie sa manance bataie si sa fie antrenorul care pierde campionatul cu Astra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  14 Februarie 2016, 17:45

Zotta, te apreciez ca nu lovesti un om cazut.

873506842768319
Manda Liviu  •  14 Februarie 2016, 17:42

Tupeu maxim la individ,bun de politician.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează