FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică l-a sunat pe Ioan Niculae și a povestit discuția la TV » Ce nu a îndrăznit antrenorul să-l întrebe pe patron: "Mi-a fost rușine"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 16:28

Astra se pregătește de returul 16-imilior Europa League, de joi, când va juca împotriva belgienilor de la Genk.

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre situația de la club și a dezvăluit că luni seară a vorbit cu patronul Ioan Niculae.

"L-am sunat luni aseară pe domnul Niculae şi chiar dacă mă temeam că va fi o discuţie mai apăsată, totul a decurs excelent. Eram convins că va reveni alături de echipă pentru că este un luptător şi o persoană căreia îi place să învingă. Rezultatele din ultima vreme sper că i-au produs măcar un pic de bucurie. Pentru jucători, revenirea dânsului înseamnă enorm în condiţiile actuale.

Despre amenda mea mi-a fost ruşine să-l întreb, dar i-am cerut scuze dacă l-am deranjat cu anumite declaraţii. Ştiu şi eu că uneori mă înfierbânt mai rău decât este cazul şi chiar îmi pare rău după aceea, dar la momentul respectiv reacţionez impulsiv.

E posibil ca domnul Niculae să vină şi în Belgia pentru a fi alături de fotbaliştii ăştia extraordinari. Şi sper să reuşim un meci bun, la finalul căruia noi să fim echipa care merge mai departe", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

  • Genk - Astra se joacă joi, de la ora 22:05. Partida este în direct pe ProTV și pe TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, scorul a fost 2-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează