FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Șumudică nu mai vrea în Orientul Mijlociu: "De asta nu mă duc acolo" » Cum comentează situația complicată de la Astra

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 19:38

Marius Șumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a infirmat informațiile potrivit cărora ar avea o ofertă din Arabia Saudită.

"Nu se pune problema să mă văd cu cineva din Arabia Saudită, n-am nicio întâlnire. Acolo nu m-aș duce, am antrenat în Dubai, știu ce înseamnă să antrenezi în acea zonă, este foarte multă strictețe.

Au fost mai multe discuții, dar nici n-am luat în calcul. Atât timp cât ai rezultate, apar oameni care îți propun diverse lucruri, dar nu se pune problema", a declarat antrenorul campioanei en-titre.

Tehnicianul Astrei a vorbit și despre situația de la echipa sa, care nu a acumulat nicio victorie în turul play-off-ului.

"Am analizat foarte bine și nu vreau să mă hazardez. Este o criză acută la Astra în acest moment. 

Problema e jocul acum, care nu-mi dă încredere. Se întâmplă lucruri pe care nu pot să le gestionez. Atât cu Dinamo, cât și cu FCSB, am avut ocazii bune, momente bune de joc, dar nu am reușit să marchez. Plus că luăm goluri pe greșeli personale, ceea ce nu mai depinde de mine.

Chiar dacă luăm doar Cupa, financiar avem un an mai bun: ne-am calificat în primăvara europeană, am luat două milioane pe Alibec, un milion pe  Amorim. Am luat și titlul, ar trebui să fie un bilanț bun. 

Am vrut să plec, dar sunt niște clauze care m-au împiedicat. Eu trebuie să fac ceva ca echipa să-și revină. Cred că Astra nu e cea mai slabă echipă de play-off, nu suntem echipă de locul șase, dar nu reușim să ieșim de acolo.

Am încercat să dau șanse și altor jucători. Am crezut că e vorba și de propspețime. Cu Dinamo, am bifat cel de-al 47-lea meci, ceea ce e mult pentru o echipă cu o medie în jurul vârstei de 30 de ani.

Jucătorii care vin de pe bancă m-au ajutat, dar atunci când schimbi patru-cinci jucători acest lucru se simte. Am vrut să le dau șanse și unor jucători de genul lui Pițian sau Nicoară, care au jucat mai puțin", a declarat Șumudică, la TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Aprilie 2017, 08:16

Lasa-i naibii de seici, ca ti-ar da prea multi bani, Ninele. Tu ai un loc asigurat printre ai tai: AFCR, MCFR, ASFCR sau cum s-or mai fi numind... *** te asteapta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  12 Aprilie 2017, 07:42

Ce sa caute la camile! Cine sa-l mai caute. Este un antrenor care n-a confirmat. Care a castigat prin intamplare campionatul si cam atata! Acolo nu poate mistocari si injura.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Aprilie 2017, 23:26

pana la urma ,iar aflam ca a vorbit la cald,si ramane din vara la astra,nici camilele nu il cheama pe asta,e slab rau de tot ! ps;pt aia care vor comenta despre ce zic eu aici,sa se duca la culcare,prostilor !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează