FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şumudică pregăteşte intens derby-ul cu CFR Cluj » "Cîştigăm pentru fani"

Articol de , - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Marius Şumudică şi Dinu Gheorghe speră ca traseul bun al Rapidului trebuie să continue şi cu CFR, în faţa unui stadion plin.

"95 de minute vreau să fim la turaţie maximă, numai aşa putem să-i învingem pe campioni! Avem un lot bun, bine conturat, vom pune probleme tuturor. CFR este o echipă de Liga Campionilor şi va fi dificil. Trebuie să cîştigăm!", a sunat mesajul lui Şumudică în faţa jucătorilor.

Interesul este maxim pentru meciul din această seară şi, mai mult ca sigur, se va juca cu casa închisă. "Avem o obligaţie faţă de suporteri să învingem CFR, pentru că în ultimele două meciuri s-au impus în faţă noastră. Campioana are o echipă bună! CFR e pragmatică şi pe teren, şi în afara lui", a spus Dinu Gheorghe.

10 victorii a obţinut Rapid în cele 15 meciuri jucate acasă în faţa CFR-ului. Au mai fost 4 succese ale clujenilor şi o remiză

Refuzaţi de Bistriţa!
Preşedintele Dinu Gheorghe a adus lămuriri unui posibil transfer al lui Moraes în Giuleşti. "Pe Moraes am făcut tot posibilul să-l luăm. Am oferit 700.000 de euro plus TVA pentru 70% din drepturile de transfer, atît cît are Gloria Bistriţa, dar ne-am lovit de refuzul domnului Pădureanu. Din cîte am înţeles, acum oficialii Gloriei negociază cu CFR Cluj", a precizat Vamă la Fotbal Club de la DigiSport.

"Rapid se bate la titlu"
Narcis Răducan, fostul director sportiv al celor de la Unirea Urziceni, şi-a anunţat prezenţa şi la meciul cu CFR Cluj. Preşedintele Dinu Gheorghe îşi doreşte să-l aducă pe acesta în Giuleşti, cît mai rapid. "Am discutat cu domnul Dinu Gheorghe, dar sper să se şi materializeze venirea mea în Giuleşti. Rapid are o echipă bună, care se bate la titlu, dar pînă să semnez cu Rapid, voi veni la meciul cu CFR", a spus Răducan.

>> Rapid a semnat un nou contract cu Arsis, partener Vodafone, iar preşedintele Dinu Gheorghe spune că din banii cîştigaţi clubul îşi va plăti jucătorii.
>> Nicolae Grigore vrea şase puncte în două meciuri. "Eu sînt convins că vom cîştiga şi sperăm ca după acest meci şi după cel cu Universitatea Craiova să fim în primele trei locuri ale clasamentului", a spus Grigore.
>> Finanţatorul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, e ferm pe poziţii: "Mandorlini nu pleacă nici în cazul unui rezultat negativ cu Rapid".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
manuz09
manuz09  •  10 Septembrie 2010, 13:48

castigati pt voi!!!bate-ti echipa lu arpa!!:)))FzR!!

ovidiuzaharia
ovidiuzaharia  •  10 Septembrie 2010, 10:48

uite un caine destept...bravo!

stinta
stinta  •  10 Septembrie 2010, 08:21

da castigati pt. fani nu pt. voi se cunoaste

Vezi toate comentariile (5)
Comentează