FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică, șanse mici să mai rămână la Astra » Antrenorul pune condiții dure: "Încă nu am primit oferta"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 10:52

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, va deveni liber de contract la vară și a anunțat că sunt șanse mici să continue la echipa giurgiuveană.

"Sunt șanse destul de mici ca eu să mai rămân la Astra din vară. Nu am primit încă vreo ofertă pentru prelungire, dar nu acest aspect mă interesează pe mine.

Prima condiție pe care o pun este legată de campania de transferuri, iar aici mă refer la stabilitatea lotului. Nu mai puțin de 14 jucători termină contractul la vară și mă gândesc cu groază că mulți pot pleca.

Câtă vreme sunt fotbaliști, precum Teixeira, care la 36-37 de ani joacă cum joacă, la fel și Geraldo și Lovin, nu văd de ce nu i-ai păstra, mai ales că avem și omogenitate. Și atunci de ce să nu mai continui cu o echipă bună?", a declarat Șumudică la TV Sport ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează