FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASTRA 1-3

Șumudică, scandalizat la finalul partidei cu CSU Craiova: "Nu se poate așa ceva! Jucătorii nu au vrut să înceapă meciul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 22:08

La finalul meciului câștigat de Astra în fața celor de la CS U Craiova, scor 3-1, Marius Șumudică s-a plâns de faptul că arbitrii dictează prea multe lovituri de la 11 metri împotriva echipei sale. 

"Este o victorie meritată. Cred că încă avem șanse de a ne bate la locul 3, ne-am îndeplinit obiectivul de a ne califica în cupele europene.

Nu se poate să ai 7 penalty-uri împotriva ta în acest play-offLa al doilea penalty al Craiovei nu a fost nimic, nici vorbă de vreun fault, penalty inventat. Jucătorii s-au enervat și nu au vrut să reia jocul, ca să pună presiune pe arbitru", a spus Marius Șumudică la finalul meciului, la TV Digi Sport.

Șumudică a vorbit și despre viitorul lui pe banca giurgiuvenilor: "Eu am contract pe masă în acest moment, pot semna prelungirea cu Astra. Dar vreau să văd o strategie corectă și o filosofie sănătoasă pentru următorii 2 ani". 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (56)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Aprilie 2017, 14:25

Lasa ca a fost 11 metri extrem de clar la faultul lui Geraldo! In meciul cu Steaua.Atunci n-ati vrut sa iesiti de pe stadion.Va aratati si voi ghearele impotriva unora ca voi.

ortega
ortega  •  16 Aprilie 2017, 12:04
Postat de ortega pe 16 Aprilie 2017, 12:02

Nu !

De unde ai luat bălăria asta ? Din Biblia Gramaticală Becaliană ?

ortega
ortega  •  16 Aprilie 2017, 12:02
Postat de jack_the_stripper pe 16 Aprilie 2017, 11:30

Spati inainte de semnul exclamarii?!? Ha-ha-ha! Poate la voi, in liga a 5-a... Ia plaivazu` si noteaza: ”Spatiul se pune mereu dupa semnele de punctuatie, niciodata inainte. Regula este valabila pentru: punct (.), virgula (,), doua puncte (:), punct si virgula (;), semnul intrebarii (?), semnul exclamarii (!).” Priceput?

Nu !

Vezi toate comentariile (56)
Comentează