FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică surprinde: "Steaua l-a ajutat foarte mult pe Enache"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 21:46

Marius Șumudică a vorbit astăzi despre eventualul transfer al lui Gabi Enache la Steaua și spune că acest lucru l-a motivat și mai mult pe mijlocaș.

"Pe Enache îl văd mult mai motivat pe zi ce trece. Cred că l-a ajutat ceea ce s-a întîmplat. Chiar dacă va juca împotriva Stelei și va greși nu se va întîmpla nimic cu el. Sper să-l motiveze și mai mult acum", a spus Șumudică la Digisport.

 Antrenorul Astrei a dezvăluit și faptul că atacantul Constantin Budescu n-a dorit niciodată să se ducă la Steaua, deși formația roș-albastră s-a interesat de serviciile acestuia.

"Budescu n-a vrut nici un minut să se ducă la Steaua. Dacă cei de la Steaua au avut discuții cu ei, atunci nu știu", a adăugat Șumudică.

"Echipa mea a arătat bine și nu e ușor să conduci 17 etape. E meritul jucătorilor și eu le mulțumesc. Primele două locuri sînt extraordinare, iar dacă luăm locul 3 nu e nici o problemă pentru că sîntem în obiectiv" Marius Șumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
benise
benise  •  12 Februarie 2016, 01:04

Golanul asta de Sumudică trebuia sa fie suspendat de mult!!!!

eugeniustin
eugeniustin  •  12 Februarie 2016, 00:24

:)) parca suferea acum o saptamana ca enache nu mai joaca la sumudica in echipa dupa ce a facut pipilica pe clubuletul lor de giurgiu

valyomanyd
valyomanyd  •  12 Februarie 2016, 00:07
Postat de Foraje Puturi Apa pe 11 Februarie 2016, 23:50

Nu rămâne. Mai are un an şi jumătate. Găman rămâne liber la vară şi a semnat deja cu Steaua.

Unde ? Cand ? Ai forat si i-ai gasit contractul ? :)))) Bre, Gaman NU a semnat cu nimeni !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează