FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică visează să aducă o vedetă de la FCSB: "Mâine l-aș aduce! După 6 luni cu mine ajunge la un club mare"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 10:51

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Kayserispor, a vorbit despre situația lui Denis Alibec și a spus că l-ar aduce la echipa pe atacantul de 26 de ani al celor de la FCSB, cu care a lucrat la Astra.

"Eu am lucrat cu Denis și-l știu mai bine decât oricine. El greșește mult, dar fotbalul românesc are nevoie de el. El face multe greșeli, dar dacă îi dai acum în cap, îl pierzi de tot. Nu-l mai salvezi.

Eu l-aș lua aici mâine, dacă aș putea. Dacă ajunge la Kayseri, după jumătate de ani cu mine se transferă la o echipă mare din Turcia. Este unul dintre cele mai bune vârfuri pe care le-am văzut în cariera mea de antrenor, dar și în cea de jucător. Dar trebuie să știi cum să lucrezi cu el", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

3.000.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

Alibec a primit mai multe oferte de la cluburi din Anglia de 11 milioane de euro și ar putea pleca în iarnă. Totuși, atacantul trecere printr-o perioadă proastă, iar în acest sezon de Liga 1 nu a dat niciun gol în 11 meciuri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2017, 15:14

Mai potrivit ar fi fost "o fosta vedeta de la...Astra lui Sumudica"!

max9
max9  •  05 Decembrie 2017, 14:27

las ca stie mai bine tridentu de aur: gigi mimi nick

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Decembrie 2017, 12:51

cu alte cuvine ***,de aia e unde rapid,*** ,daca e fotbalist se integreaza oriunde,mai ales ca nimeni nu iaa facut nimic,ba mai mult ,condiitii,super laudat de presa,patron,antrenor si el ce face ??? joaca cs,si face scandaluri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează