FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 1-0

Șumudică vrea să rămână la Astra și speră să se împace cu Niculae: "Dedic victoria patronului!" ;)

Budescu şi Şumudică se felicită după un nou succes în faţa Stelei
Budescu şi Şumudică se felicită după un nou succes în faţa Stelei

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2016 00:00

Antrenorul campioanei a decis să rămână la Astra, chiar dacă a fost cel care a insistat cel mai mult să plece în Turcia.

- Domnule Șumudică, mai puteți să vă bucurați?
- Sunt obosit pentru că am avut o săptămână foarte grea, dar această victorie ne readuce în lupta pentru play-off. E o bucurie mare, o victorie importantă în faţa unei echipe de valoare.

- Când ați băgat echipa în cantonament?
- Sâmbătă seară, târziu, și această victorie vine după calificarea în primăvara europeană și nu credeam că vom reveni cu picioarele pe pământ. Suntem o echipă mare! Le mulțumesc jucătorilor pentru acest cadou, pentru că eu trebuia să plec în altă parte.

- Ați spus după meciul cu AS Roma că acela a fost ultimul meci la Astra.
- Am spus, acum vă anunț că s-a încheiat capitolul cu turcii. Voi rămâne aici până mi se termină contractul. Nu am ce să fac, am contract aici. A fost decizia mea de a nu mai pleca în Turcia.

- Dar cum v-ați schimbat la 180 de grade?
- Sâmbătă seară mi-am luat la revedere de la jucători, de la toată lumea și-am plecat la un hotel din București să semnez rezilierea. Eram cu cei de la Astra, cu cei de la Gaziantep, dar când am văzut imaginile de la Istanbul, am zis că nu mai plec nicăieri nici dacă-mi dau un milion de euro! Am văzut pe CNN carnagiul care a avut loc în Turcia. Le-am spus că nu mai vreau să merg. Să fiu sincer, nu mi-am dorit foarte mult să plec, iar Dumnezeu m-a ajutat.

- Și v-ați întors în cantonament.
- Și jucătorii au început să chiuie de bucurie, nici nu le venea să creadă. Cred că am luat cea mai bună decizie să rămân la echipă. Acum sunt liniștit și mă gândesc deja la meciul de Cupă de la Oradea, apoi la partida cu Gaz Metan, revelația Ligii 1, echipa de pe primul loc.

- Cui dedicaţi această victorie?
- Domnului patron, chiar dacă e supărat pe mine. Trebuie să fie mândru de acești băieți. Trebuie să fie mândru că a bătut din nou Steaua cu Șumudică antrenor.

"Când am văzut oamenii că mor pe capete la Istanbul și i-am zis turcului că nu mai merg nicăieri s-a albit la față și-a căzut pe spate. Pleci la Istanbul te duci să bei o cafea și te trezești că mâna e vizavi cu tot cu ceas!"
Marius Șumudică, antrenor Astra

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (3)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  12 Decembrie 2016, 11:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  12 Decembrie 2016, 10:13

daca va bate când vrea el,normal ca-i hidos.

valentinn10
valentinn10  •  12 Decembrie 2016, 09:13

ultimul antrenor , fara niciun merit , jaf total, acest antrenor hidos .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează