FOTBAL  »  Superliga  »  SPONSOR

Liga 1 are un nou sponsor: „Cel mai mare și mai cunoscut brand al industriei în care activează s-a alăturat Ligii Profesioniste”

Gino Iorgulescu, președinte LPF
Gino Iorgulescu, președinte LPF

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 11:05 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 11:32

Superbet va fi sponsorul Ligii 1 din sezonul viitor, se anunță într-un comunicat de presă emis de eAD (deținătorul drepturilor de transmisie și retransmisie), LPF și Superbet.

Parteneriatul a fost semnat pe o perioadă de doi ani, iar mai multe detalii vor fi dezvăluite pe 1 iulie, ziua în care se trage și țintarul sezonului 2022-2023 din Liga 1.

Lovitură! Sepsi a bătut palma cu fostul atacant al lui CFR Cluj: „Ne-am înțeles în 5 minute”
TRANSFER
Lovitură! Sepsi a bătut palma cu fostul atacant al lui CFR Cluj: „Ne-am înțeles în 5 minute”

Superbet, noul sponsor al Ligii 1

„Îmi face o plăcere deosebită să vă salut și să vă mulțumesc în numele Ligii Profesioniste de Fotbal, precum și în al meu personal, cu ocazia stabilirii acestui parteneriat. Mă bucur că SUPERBET, cel mai mare și cel mai cunoscut brand al industriei în care activează, s-a alăturat Ligii Profesioniste într-un parteneriat solid, valabil doi ani de acum înainte. 

Am convingerea că unirea forțelor noastre, împreună și cu eAD, deținătorul drepturilor de transmisie a celei mai de anvergură competiții sportive din România, se va concretiza într-un efort de echipă care va aduce rezultate excelente pentru toți cei implicați și, mai cu seamă, pentru fotbalul din Liga 1 și pentru numeroșii săi fani”, a comunicat Gino Iorgulescu, președintele LPF.

De câteva sezoane bune, Superbet este cel mai generos și cel mai vizibil sponsor al sportului românesc, susținând federații sau echipe masculine și feminine din diferite discipline. Am observat și ascensiunea pe plan internațional a companiei, ambiția și viziunea de a deveni un jucător major pe plan mondial. A venit momentul ca toate progresele Superbet să fie recunoscute și prin acest parteneriat de care se vor bucura echipele din prima divizie și fanii fotbalului românesc

- Orlando Nicoară, director eAD

Suntem onorați și deopotrivă entuziasmați de acest parteneriat. eAD a apărat interesele tuturor echipelor din divizia de elită, reușind să obțină fonduri vitale pentru cluburi, iar  Liga Profesionistă de Fotbal e o instituție care indiferent de context, a știut să atragă lângă ea sponsori din diferite industrii și are energia și viziunea de a-i capacita pe toți cei implicați în fotbalul românesc de cel mai înalt nivel să se autodepășească. Pregătim împreună un nou sezon competițional, uniți de pasiunea pe care o purtăm pentru sportul rege, un sezon care va fi în mod sigur o superexperiență pentru echipe și mai ales pentru fani

- Andrei Stan, Manager de sponsorizări și evenimente al Superbet

Citește și:

Un club cu pretenții din Liga 1, în atenția unor investitori din Germania: „Am niște propuneri, vor să ne punem la discuții”

Echipele-surpriză din Liga 1 care îl tentează pe Loți Boloni: „N-am nevoie să fiu în lumina reflectoarelor, am fost destul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gilos
gilos  •  24 Iunie 2022, 17:49

Cu cine putea sa se asocieze Iorgulescu si LPF, decat cu industria pacanelelor...jenant si rusinos... Se mai mira cineva de dezastrul in care se scufunda fotbalul romanesc ?

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  24 Iunie 2022, 17:08

Patiurile ar trebui scoase in afara legii. Sunt doar un teren propice pentru mafie.

mafa
mafa  •  24 Iunie 2022, 15:59

Cifrele !!!, domnilor,...asta vrem... cifre....apropo, salutari lui Mario.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează