FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

SuperMAN! E singurul din lotul lui Teja care se poate lăuda cu asta

Articol de , - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 09:00

Dennis a avut o creștere fabuloasă odată cu venirea la FCSB, fiind singurul jucător din lotul lui Teja care valoarează în acest moment peste 3,5 milioane de euro .

Man a venit la FCSB în septembrie 2016, dar Laurențiu Reghecampf nu-l folosea, iar Gigi Becali îl bloca și el pe bancă pentru că trebuia să plătească încă 100.000 de euro celor de la UTA la un anumit număr de jocuri.

Norocul lui Dennis a fost Nicolae Dică. Tehnicianul a început să-l folosească meci de meci, i-a dat curaj, iar rezultatele au venit imediat.

Cota acestuia pe transfermarkt.de a crescut fabulos, de la 200.000 de euro în septembrie 2016, când era la Arad, la 3,5 milioane în ianuarie 2019!

A devenit un jucător de bază, evoluțiile sale au început să crească, iar marile echipe s-au interesat în ultima vreme de Man. Fenerbahce a fost ultimul club care și-a manifestat interesul pentru mijlocașul de 20 de ani, dar nu este singurul.

În trecut presa internațională a scris de interesul lui Manchester United, AS Roma, Zenit și Șahtior Donețk. "Am zis că nu îl dau fără 30 de milioane de euro. Eu cred că voi lua 50. Dacă am o perlă, de ce să o vând ieftin?", spune Becali.

Man rămâne cu picioarele pe pământ, dar recunoaște că nu-i este deloc ușor. "Sunt un pic bulversat. Bineînţeles, nu este uşor, sunt copil până la urmă, dar încerc să îmi văd de treaba mea, să mă concentrez mai bine pe fotbal. Doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren vor decide suma pe care voi fi transferat. Pot să spun că mă simt mândru. Înseamnă că fac lucruri bune şi sunt apreciat! M-am maturizat foarte mult. Am venit aici fiind un copil de 17 ani, acum sunt mai matur şi cu capul pe umeri", spune Dennis. 

15.000 de €este salariul pe care Dennis Man îl primește lunar de la FCSB, dar are și o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro

cota dennismas

63e locul ocupat de Man în ierarhia valorică a tuturor jucătorilor născuţi în lume în 1998. Primii sunt Mbappe (PSG), 200 de milioane, Pulisici (Dortmund), 50 de milioane, şi Alexander-Arnold (Liverpool), 45 de milioane de euro

"Gigi Becali dorește foarte tare să-l păstreze, să discutăm de la vară. Sunt foarte multe echipe care îl vor, dar Gigi are ultimul cuvânt, să vadă exact ce își dorește. El vrea să ia campionatul, să se califice în Champions League"
Anamaria Prodan, impresarul lui Man

Mai tare decât Rădoi

FCSB a achitat celor de la UTA 400.000 de euro în schimbul lui Man. O sumă uriașă, în condiţiile în care era vorba despre un copil care nici nu debutase în prima ligă! Oficialii vicecampioanei n-au plătit niciodată mai mult pentru un junior, chiar dacă au mai adus, de-a lungul timpului, jucători de vârste mici. În 2000, steliștii au dat 150.000 de dolari pe Mirel Rădoi. Viitorul căpitan avea 19 ani și venea de la Extensiv, o echipă care se găsea în prima ligă, dar a retrogradat la capătul acelui sezon. 

"Va deveni un lider la Steaua!"

Ilie Dumitrescu a dezvăluit la Digi că a avut o discuție cu selecționerul Contra despre Man. "Vorbeam cu Contra legat de Dennis Man. Cum reacţionează din punct de vedere tactic, dacă respectă sarcinile, dacă joacă un fotbal total. Mi-a zis că e unul din puţinii jucători din campionatul nostru care joacă un fotbal total. Scoate adversari din joc, finalizează. Încet, încet va deveni un lider la Steaua. Sunt convins că a existat oferta de 13 milioane de euro pentru el. Eu am discutat la telefon cu Gigi şi mi-a zis că vrea să sară de bariera de 20-25 de milioane de euro pe un jucător. El vrea 30, vrea să ajungă la alt nivel. Jucătorul este un real talent, are toate calităţile", a spus Dumitrescu. 

Mesaj de la Mourinho

Gigi Becali a dezvăluit în direct la televizor că a purtat o discuție cu Jose Mourinho, fostul antrenor al lui Manchester United, despre Man. "Presiunea pe care o pun eu este de bărbaţi, la bani, la transferuri. Cine e bărbat rezistă la presiunea pe care o pun. I-am spus lui Man că a zis Mourinho că a scăzut puțin, că are o cădere de caracter. Dacă spune Mourinho asta, el ştie ce spune, că el are om la fiecare meci. Scădere de caracter adică nu va mai face fotbal total. Superficialitate. După ce i-am spus asta, a devenit bombă. Nu trebuia să vă divulg de Mourinho, acum o să comentați. O să spună unii că minte Becali. Bine, minte. Dar faptul că se interesează Mourinho de el cum e? Niciodată nu v-am spus o minciună. Eu v-am spus adevărul", a zis Gigi la ProX.

top

6 jucătoriai vicecampioanei au aceleași cote de piață la început de an ca în iulie 2018: Gnohere (2,5 milioane de euro), R. Benzar (2,0), Bălașa (1,5), Bălgrădean (1,2), Al. Stan (0,9) și Moruțan (0,9)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
albalbastru72
albalbastru72  •  03 Ianuarie 2019, 13:29

L-ati umflat si p-asta Craitoiule de l-ati distrus.De 8 luni nu mai joaca nimic.

771545396317549
Eugen Iustin  •  03 Ianuarie 2019, 12:57
Postat de dinamo_fan pe 03 Ianuarie 2019, 10:35

la cata reclama ati pompat in jucatorul asta...trebuia sa valoreze minim de 2-3 ori mai mult acum. pamfletari de curte...

Eh, asa valoreaza cat toata echipa lui dinamo la un loc plus autocarul si masinile de la rin.

771545396317549
Eugen Iustin  •  03 Ianuarie 2019, 12:25
Postat de Gigel Bekali pe 03 Ianuarie 2019, 11:06

*** Man, valoreaza 2 saci de cartofi si un butoi de varza murata...negociabil...se renunta la varza daca-s cartofii noi!

Esti mai influent decat transfermarket! Cu siguranta!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează