FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORONAVIRUS

EXCLUSIV Superoptimism: revine Liga 1, oficial, de pe 5 iunie? Care ar fi planul în acest moment

Oficialii din fotbalul românesc lucrează în aceste zile la o formulă de a reîncepe campionatul intern de la începutul lunii iunie 2020
Oficialii din fotbalul românesc lucrează în aceste zile la o formulă de a reîncepe campionatul intern de la începutul lunii iunie 2020

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 14:58

Oficialii din fotbalul românesc lucrează în aceste zile la o formulă de a reîncepe campionatul intern de la începutul lunii iunie 2020. Este cel mai optimist scenariu pentru reprezentanții cluburilor din Liga 1, care vin cu diverse propuneri pentru a readuce fotbalul intern pe linia de plutire și de a încheia acest sezon competițional.

Conform surselor GSP, românii se inspiră din formatul pe care l-au luat în calcul federații din Occident. 

Superoptimism: revine Liga 1, oficial, de pe 5 iunie?

„Există posibilitatea ca și la noi să apară ceva similar ca-n Premier League, care ar urma să înceapă de pe 3 mai, doar cu echipele, oficialii partidei și producătorul TV, fără spectatori, fără jurnaliștii din media. 

Pentru a evita riscul de contaminare. Să fie doar meciul filmat, produs, iar oamenii să vadă sau să se informeze de la televizor. În România, se preconizează a se extinde starea de urgență cu încă o lună, până pe 15 mai. Iar campionatul să reînceapă din week-end-ul 5-6-7 iunie, aceasta fiind o variantă pe care lucrează mai multe cluburi din prima divizie", au explicat sursele Gazetei.

Totodată, reprezentanții cluburilor din play-off vin și cu propunere suplimentară, în condițiile în care campionatul se va desfășura și în luna iulie: „Să fie o schimbare suplimentară la pauză! Doar atunci. Adică, poți să ai dreptul la a introduce un fotbalist în plus doar la pauză. Dacă renunți la aceasta, asta e, nu mai poți beneficia de ea pe parcursul partidei".

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Reacție neașteptată după suspendarea salariilor la Dinamo! Jucătorul care poate deveni lider de sindicat

Felicitat public de primarul Iașiului, Mircea Rednic e îngrijorat din cauza coronavirusului: „Greul acum începe”

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  01 Aprilie 2020, 19:38

astai salarul care ii convine si lui Negoita...daca ar fi dupa el, 4-500 euro ar da salar la dinamo, si sa se si lupte la titlu...ca apoi el sa incaseze `1,5-2 mil euro din drepturile tv....ii prost zgarciobu` ??

tequlix
tequlix  •  01 Aprilie 2020, 18:25
Postat de sooos1ck pe 01 Aprilie 2020, 18:01

Dar de ce clasamentul din sezonul regular?! S-au mai jucat partide!!! Alea nu au existat, sau ce, le stergem cu buretele? Mare id.io.te.nie ar fi sa faca cum zici tu...e imposibil, nu o sa vezi asa ceva!

Amice, stim ca te oftici , ca FCSB ar fii pe locu 4 daca s-ar lua sezonu regular deci PAPA europa, stim, daca erati pe locu 1 ziceai ca era cea mai buna decizie ever. Sa fim seriosi, eu am zis ca sezonu regulat cum a spus cartu, ar fi ideal, pentru ca asa nu s ar lua nici din munca jucatorilor ( nu le-ar lua punctele inainte de injumatatire). Toata lumea ar fii multumita.

sooos1ck
sooos1ck  •  01 Aprilie 2020, 18:01

Dar de ce clasamentul din sezonul regular?! S-au mai jucat partide!!! Alea nu au existat, sau ce, le stergem cu buretele? Mare id.io.te.nie ar fi sa faca cum zici tu...e imposibil, nu o sa vezi asa ceva!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează