FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

E Dinamo discriminată? Suporterii acționari din PCH ies la atac: „În România, legea se aplică după chef!”

Suporterii acționari de la Dinamo ies din nou la atac
Suporterii acționari de la Dinamo ies din nou la atac

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 03:03 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 09:17

DINAMO. Suporterii din proiectul socios „Doar Dinamo București”, devenți acționari la echipă în acest an, continuă să fie extremi de vocali cu privire la situația delicată în care se află echipa lor favorită, pe care LPF n-o mai programează în play-out din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din lot. 

  • CONTEXT: Dinamo, situată pe loc retrogradaibl în play-out, cere ca nicio echipă să nu retrogradeze în acest an. Lotul „câinilor” este decimat de coronavirus, iar conducerea roș-albilor își dorește încheierea campionatului;
  • Pentru moment, LPF nu cedează în fața insistențelor și așteaptă finalizarea anchetei epidemiologice a DSP Ilfov, după care va începe să programeze și trupa din Ștefan cel Mare.

Fanii „câinilor” au emis un nou comunicat dur, în care reproșează Ligii Profesioniste de Fotbal, dar și Direcțiilor de Sănătate Publică, faptul că judecă diferit situația de la Dinamo, în dublu-standard față de aceleași probleme apărute la alte echipe din Liga 1. 

Totodată, reprezentanții proiectului „DDB” au ținut să-și manifeste aprecierea față de Ilie Dumitrescu, cel care s-a solidarizat cu roș-albii într-o emisiune de la Digi Sport: „Trebuia să stea și Iașiul 5 zile, cum a stat și Dinamo. De ce Iașiul joacă a doua zi?”, a spus recent fostul internațional.

Comunicatul PCH:

Din fair-play sau dintr-un spirit al dreptății, rivalii și oamenii neutri ne iau apărarea, în timp ce din partea clubului nu e nimeni care să apere Dinamo. Nu e prima dată când Ilie Dumitrescu se comportă ca un domn când vine vorba de Dinamo. Respect! 

Magazionerul lui Dinamo a stat DEGEABA două săptămâni în spital, după UN SINGUR TEST care a fost greșit. Omul era perfect sănătos. Cineva îi lăsa mâncare și apă la ușă. La două trei zile, primea câte o pastilă, fără nicio explicație. I-au luat sânge pentru analize și a rezultat că e sănătos. Dar tot nu i-au dat drumul. După o săptămână, i-au mai făcut un test care era negativ. În tot acest timp, s-a simțit ca la penitenciar și a trăit cu teama că se va infecta chiar în spital, fie cu covid fie cu alt virus. 

Iată ce ne spunea omul nostru în timp ce era în spital:  «Mi-e teamă că iau ceva de la cel cu care m-au pus în cameră, care tot tușește.» În același timp, tot lotul lui Dinamo A RĂMAS IZOLAT ÎN CASĂ, pierzând forma fizică.

(...) La Arad, am înțeles că relaxarea regulilor ține de simpatia autorităților locale pentru echipa comunității. De-o parte și de cealaltă a gardului stadionului, suporterii au făcut spectacol. Erau prezenți și copii, care în mod sigur nu făceau parte dintre organizatori sau dintre sponsori. Nu e vorba de suporteri (mai ales că sunt în alb și roșu) ci e vorba că în România legea se aplică după chef, IAR ÎNTRE LEGE ȘI TOCMEALĂ NU EXISTĂ NICIUN GARD DE DESPĂRȚIRE.

Dincolo de miracolul de la Cluj, cu 26 de vindecări din 26, boala persistă... Pentru că în România aplicarea legilor după ureche este BOALĂ LUNGĂ” - Comunicat PCH

Cine are COVID-19 la Dinamo - lista completă:

  1. Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
  2. Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
  3. Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
  4. Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
  5. Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
  6. Ștefan Fara (19 ani, portar)
  7. Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)
  8. Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv)
  9. Aleksander Mitrovici (17 ani, portar)
  10. Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș)
  11. Mattia Montini (28 de ani, atacant)
  12. Un maseur al clubului
  13. O persoană din staff-ul tehnic
  14. George Trandafir (staff administrativ)
  15. Ionuț Șerban (24 de ani, mijlocaș central)
  16. Marco Ehamnn (19 ani, fundaș)
  17. Andreas Mihaiu (21 de ani, mijlocaș)
  18. Valentin Borcea (18 ani, mijlocaș central)
  19. Mihai Neicuțescu (21 de ani, atacant)
  20. Daniel Popa (25 de ani, atacant)
  21. Robert Moldoveanu (21 de ani, atacant)

VIDEO. Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Citește și alte știri despre Liga 1:

Liga 1 fierbe! Răzvan Burleanu cere oprirea play-out-ului: „Nu vom putea amâna la nesfârșit finalul sezonului”

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  27 Iulie 2020, 14:53

Dinamo va retrograda orice ar fi, pt ca securistul Badea tace si face din liga 4, iar Dinamo nu ar fi chiar singurul club cu superteri impartit in 2 de oamenii care promoveaza doar dezbinare...

99pch
99pch  •  27 Iulie 2020, 14:30
Postat de Radu Mihai pe 27 Iulie 2020, 13:16

Au gasit solutia salvatoare sa scape se retrogradare, ca pe teren este greu, trebuie sa castigi meciurile, sa aduni puncte, este prea mult pentru ei. Acum se chinuie lumea pe la comisii sa-i tina in prima liga

Tu cu toata familia ta te umplii de Covid... ce faci? Mai mergeti la munca, scoala etc. Inseamana ca sunteti prostii satului, probabil ca da, dupa textul scris de tine.

99pch
99pch  •  27 Iulie 2020, 14:27
Postat de Radu Mihai pe 27 Iulie 2020, 13:16

Au gasit solutia salvatoare sa scape se retrogradare, ca pe teren este greu, trebuie sa castigi meciurile, sa aduni puncte, este prea mult pentru ei. Acum se chinuie lumea pe la comisii sa-i tina in prima liga

Ce treaba ai tu cu fenomenul fotbal? Esti orb? Nu vezi ca Dinamo are 4 meciuri mai putin jucate....!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează