FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Suporterii FCSB, mesaj pentru Gigi Becali: „Mergem 30.000 la Palat pentru asta. Va fi explozie mondială!”

O parte din Galeria Nord s-a întors la începutul acestui an alături de FCSB +9   FOTO
O parte din Galeria Nord s-a întors la începutul acestui an alături de FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 13:32

Gheorghe Mustață, unul dintre liderii galeriei FCSB, își dorește să-l convingă pe Gigi Becali să lupte pentru ca roș-albaștrii să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe noul stadion care se construiește în Ghencea.

„Daca în liga noastră, a suporterilor, vom avea 20.000 sau 30.000 de membri, dăm imediat adunarea. Cerem autorizaţie de la Primărie şi mergem toţi la Palat. Când domnul Gigi vede ce armată are în spate, atâtea inimi, mii de suporteri care-l susţin legal, sunt convins că o să vrea să joace în Ghencea. Pentru noi”, a declarat Mustață, la Radio Sport 1. 

Mustață își dorește să înființeze o asociație a suporterilor FCSB: „Săptămâna aceasta vom anunţa public toate detaliile referitoare la Asociaţia Suporterilor. Vom face, dacă ne permite legea, şi o conferinţă de presă la care va fi prezent şi domnul Duckadam, preşedintele de onoare. Vom mai aduce alături de noi şi alte glorii, care, când vor vedea ce gânduri avem, vor dori să sprijine ideile noastre. Mai aveţi puţină răbdare. Când vom anunţa cum se numeşte Asociaţia, va fi explozie mondială”.

Arena din Ghencea prinde contur

Stadionul Ghencea se apropie cu pași repezi de finalizare. Tabelele au fost montate în proporție de 100%, iar nocturna este aproape de a fi instalată integral.

Cele două tabele de marcaj, aferente peluzelor Nord și Sud, au fost montate, iar scaunele sunt gata în proporție de 90%, informează Steaua TV. Ceea ce mai rămâne este să fie instalate fotoliile de la zona VIP.

+5 FOTO

Gigi Becali are un alt plan

Becali nu pare să fie impresionat de dorința suporterilor și este convins că echipa sa va juca pe noul stadion „Arcul de Triumf”

„Am făcut cerere și oficial, și verbal. Am vorbit pentru Arcul de Triumf. Am vorbit cu președintele FRR și zice că n-a spus așa ceva. Ce știu eu este că Burleanu a făcut o cerere la Ministerul Sportului sau nu știu unde, ca terenurile să rămână pentru sportul pentru care au fost construite”, spunea patronul FCSB în urmă cu 6 zile.

VIDEO Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi are un aliat în play-off: „Nu țin cont de coaliții anti-Becali. Sunt stelist și vreau ca FCSB să ia titlul!”

A reușit Becali o supermutare? Cum e caracterizat noul transfer al roș-albaștrilor: „Sigur a dat lovitura! Și noi l-am vrut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
105662257060988
Eugen Qy  •  26 Mai 2020, 16:30
Postat de Ioan Dorobantu pe 25 Mai 2020, 23:44

Prejudiciu de minus 2 milioane de euro. Cam atât a cheltuit Armata in ultimii 3 ani si nu au adunat niciun leu.

NU MA IEI SA STAU LA TINE CU CHIRIE ? Ca sa vezi atunci prejudiciu ! Nu va mai dati in petic cu chestia ASTA ! Daca am o proprietate si vine cineva si mi-o darama, nu e CORECT, cel putin, sa mi-o construiasca la loc ? ...Sau dupa voi banii contribuabilului au importanta numai când e vorba de FOTBAL si nu când e vorba de PENSIILE ABSOLUT NESIMTITE ale alora si de SALARIILE absolut ABERANTE, la STAT ale alorlalti tot ca aia de fapt, cu care prin MICSORAREA NORMALA, s-ar putea plati celor in drept pensiile marite cu 40-50%, fara sa se faca împrumuturi EXTERNE !

608079056649137
Baba Daniel  •  26 Mai 2020, 02:16

Steaua este numai una care este in liga1 egal ce finantator are. EU pun o intrebare cand te duci la servici te intereseaza patronal sa cat castigi. Nu uitati santem in capitalism

1ianuarie
1ianuarie  •  25 Mai 2020, 23:51

20-30.000........hmm nici dacă le cheamă pe toate bocitoarele din Ghencea nu strânge mameluk ăsta atâta lume,dar cred că el numără oamenii că pe bani vechi,doar așa îi iese!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează