FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță dat de gol: „Nu a plătit de la el salariile pe ianuarie” + „Singurul spaniol cu care am discutat a fost Juan Andonio” :))

Suporterii din peluza „Cătălin Hîldan” neagă faptul că Ionuț Negoiță ar fi plătit salariile jucătorilor de la Dinamo
Suporterii din peluza „Cătălin Hîldan” neagă faptul că Ionuț Negoiță ar fi plătit salariile jucătorilor de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 19:36

Robert Thomas, reprezentant al asociației „Doar Dinamo București”, a dezvăluit că nu Ionuț Negoiță (46 de ani) ar fi plătit recent ratele salariale ale fotbaliștilor pe ianuarie.

Sâmbătă, jucătorii lui Dinamo și-au încasat salariile restante pe luna ianuarie, iar primele informații au indicat că finanțatorul Ionuț Negoiță a decis să se implice din nou financiar. De asemenea, patronul ar fi plătit și chiriile fotbaliștilor. Totuși, o zi mai târziu, asociația suporterilor „Doar Dinamo București” a ținut să nege vehement faptul că Negoiță ar fi contribuit cu propriii bani.

„Ionuț Negoiță nu a plătit de la el salariile. Sunt alți bani, de care aveam și noi cunoștință, un rest venit de la FRF. Au mai fost bani rămași de la licență, în felul ăsta s-au plătit salariile pentru ianuarie. Noi în continuare avem bani strânși pentru a plăti și alte salarii mai departe”, a spus Robert Thomas în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Reprezentantul DDB: „Ne dorim să vedem pe cineva care vorbește cu noi în limba spaniolă”

Referitor la posibilitatea ca Dinamo să fie cumpărată de investitorii spanioli, Robert Thomas a ținut să menționeze că suporterii își doresc ca echipa să ajungă pe mâna unor persoane serioase și cu putere financiară:

„Noi ne dorim foarte mult să vedem pe cineva care vorbește cu noi în limba spaniolă, singurul până acum a fost Juan Andonio (n.r. Ioan Andone), dar încă sperăm. Li s-a cerut să prezinte o garanție de 3 milioane de euro la semnarea eventualei cumpărări a clubului. Noi suntem gata să îi susținem, dacă oamenii ăștia au această sumă și vin cu această sumă atunci înseamnă că sunt investitori care pot face ceva la Dinamo”, a spus acesta.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo și-au încasat salariile restante pe luna ianuarie

Citește mai multe știri despre Dinamo:

VIDEO: 23 de ani de la gestul care a șocat fotbalul românesc » Cristi Borcea: „Dacă nu era el, nu puteam da foc stadionului”

Veste proastă la Dinamo: „Clubul nu se poate vinde. Orice tranzacție e imposibilă în acest moment!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
stimatul.domn
stimatul.domn  •  11 Mai 2020, 10:11
Postat de Andrew Andy pe 10 Mai 2020, 20:36

Vai mama lor....)))))cersesc prin toate partile posibile

Si te deranjeaza pe tine! Un gigist erudit! .... *** ca tine a5r trebui sa stea in tarc. Staul se numeste la fc5b.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  11 Mai 2020, 07:57

Las' c-asa li-i locul...Se mai întoarce roata,că și ei in comunism călcau in picioare pe orice echipă aveau chef...Poate se mai uită și ăia de pe la Steaua unde ar fi ajuns fără Becali,cu alde talpani și alte oratanii de genul...

creeperno
creeperno  •  10 Mai 2020, 22:35

Eram sigur

Vezi toate comentariile (4)
Comentează