FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 21:30, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Surpriză! Cu cine s-a întâlnit Dan Petrescu în timpul meciului dintre Poli Iași și FCSB, 1-0

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 22:16

Dan Petrescu a dezvăluit motivul pentru care nu a urmărit înfrângerea FCSB-ului de la Iași, 0-1.

  • Astra Giurgiu - CFR Cluj se joacă duminică, de la 21:30, e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

"Nu am văzut meciul, eram la masă cu antrenorul de la Craiova, Devis Mangia.  Am vorbit despre fotbal, despre Italia și România, despre perioada în care am jucat în Italia.

V-am spus că nu mă mai uit la alte meciuri, mai ales că suferim destul la ale noastre. Iașiul a jucat la fel cum a jucat cu noi, având aceeași ambiție. Și-au apărat corect șansele, nu am ce să le reproșez, îi felicit și sper că de-acum încolo toate partidele se vor juca pe teren. Vă dați seama, dacă nu aveau aceeași determinare se lăsa cu polemici.

Am pățit de mai multe ori în cariera mea să mi se facă rău, am cedat după partida cu Craiova, am avut noroc că staff-ul medical a fost lângă mine și a avut grijă. N-am trăit niciodată un play-off până acum, dar parcă aceasta a fost cea mai grea bătălie din cariera mea!

Nu știu dacă e mai valoros acum campionatul decât era în perioada Urziceni, în acea vreme aveam multe echipe puternice, «doar» vreo opt care se băteau cu șanse reale la titlu, aveam echipele de tradiție, Rapid, Dinamo, Brașov, Timișoara. Însă acest sistem ne îngreunează foarte mult situația, este extraordinar de greu să câștigi campionatul", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă care a precedeat meciul cu Astra.

E cu ochii pe arbitraj

Întrebat dacă se teme de un nou arbitraj controversat la meciul cu Astra, Petrescu a declarat că este încă nemulțumit de faptul că arbitrul Marius Avram a dictat penalty în prelungirile partidei cu Craiova:

"Am primit 4 penaltyuri împotrivă, din care 3 nu au fost. Nu avea voie să dea penalty în minutul 93, mai ales atunci când jucătorul nostru dă primul în minge. Sper să se dea penalty și pentru noi cândva! Important e să nu fie discuții despre arbitraj după meciul de la Giurgiu, nu mă interesează cine va arbitra. Ar fi bine să se introducă arbirajul video cât mai repede, pentru că nu ar exista polemici, nu ne-am mai certa la conferințele de presă, ar fi bine să apară chiar din sezonul următor".

Vezi și: CFR Cluj se amuză pe situația de la FCSB! Ironii și săgeți între rivale cu două etape înainte de final

Discurs războinic al căpitanului Camora: "De ce să fim pe locul 2 când putem lua trofeul?" + Replica după laudele primite de la Gabi Balint

PROGRAM PLAY-OFF

Viitorul - Poli Iași, vineri, 21:30
Astra Giurgiu - CFR Cluj, duminică, 21:30
U Craiova - FCSB, luni, 20:34

PROGRAM PLAY-OUT

FC Voluntari - Sepsi, sâmbătă, 13:00
Dinamo - FC Botoșani, sâmbătă, 21:30
Chiajna - Gaz Metan, duminică, 13:00

CLASAMENT PLAY-OFF

screenshot 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
diana_klausenburg_steaua
diana_klausenburg_steaua  •  12 Mai 2018, 16:01
Postat de valiza.epo pe 12 Mai 2018, 10:03

Simplu: Dan petrescu pleaca in China si Mangia vine la CFR Cluj!! Ar fi o miscare benefica pentru toata lumea. Mai putin Craiova dar... se descurca ei.

Doamne da sa vina Mangia la Cluj!

185136298983042
Tutuianu Neculai Valentin  •  12 Mai 2018, 15:25

meciul cu iasul era deja rezolvat mai era nevoie si de craiova

811730288915362
Constantin Luca  •  12 Mai 2018, 12:45

VEZI CA NU JOCI CINSTIT SI CORECT? MAI INAINTE SAU DUPA JOCUL FCSB CU CRAIOVA NU ERA MAI BINE ?DAR MULT PREA CINSTITUL SI CURATUL PETRESCU,PREA NE CREDE PROSTI,DUTE SI NU TE MAI INTOARCE ASTA-I ROMANIA,DUTE IN CHINA,POATE ACOLO VEI FI ROMAN,AICI ESTI CHINEZ NU TE INTELEGEM,FACI PE UNGURUL...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează