FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

Surpriză de proporții! Ce se întâmplă cu plângerea depusă de Dinamo împotriva Craiovei

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 11:14

Oficialii lui Dinamo au retras plângerea pe care o făcuseră împotriva a 5 fotbaliști de la CS U Craiova, care au înjurat la meciul din play-off.

Cazul jucătorilor ar fi avut mari șanse să ajungă pe masa Comisiei de Disciplină, iar Băluță, Ivan, Măzărache, Screciu și Popov ar fi avut mari șanse să fie suspendați.

Faptul că șefii clubului oltean și-au asumat și și-au cerut scuze pe site-ul oficial al clubului i-a determinat și pe șefii lui Dinamo să facă acest lucru.

Băluță a fost cel care a dat tonul scandărilor. A luat o portavoce și a început să strige împotriva clubului bucureștean.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
romulus65
romulus65  •  27 Martie 2017, 16:50

Dinamo si-a retras plangerea pentru ca si-a dat seama ca ar fi deschis cutia Pandorei:azi i-ar fi reclamat ei pe craioveni sau pe altii, miine ar fi fost ei cei reclamati deoarece nici dinamovistii nu sunt ingeri. Ar fi bine, totusi, ca asemenea evenimente sa nu se mai intample pe stadioanele din Romania.

standart
standart  •  27 Martie 2017, 14:46
Postat de zecs93 pe 27 Martie 2017, 13:46

Cat despre procurori, lasa ca isi fac treaba incontinuare la birou cu talpan, cinste lui ca a aflat adevaru si a oprit *** pe nume steaua sa-si mai continue activitatea in liga 1 !!! BRAVO TALPAN

Uite de ce nu dormi tu! Pai o sa va bata talpan in liga 5! Si sa vezi iures cu voi, talpan si aia cu trenurile! Va face jiji o e echipa in liga 3 si va blocheaza la promovare cativa ani!

protoss
protoss  •  27 Martie 2017, 14:43

Si dinamo a avut momente din acestea, ma bucur ca cei de acolo nu sunt lasi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează