FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Surpriză de proporții în relația dintre Steaua și MApN » Contractul e la semnat!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2015 01:00

Ceea ce părea un veșnic război deschis între Steaua, patronată de Gigi Becali, și Ministerul Apărării Naţionale, prin intermediul Clubului Sportiv al Armatei, e pe cale să se încheie cu un deznodămînt surprinzător. 

GSP are informaţii, susţinute de surse din ambele tabere, că s-a ajuns deja la un acord în privinţa a două puncte extrem de importante.

În ediția tipărită de azi și în cea digitală puteți citi toate detaliile despre negocierile Steaua - MApN și alte informații vitale pentru fanii roș-albaștrilor!

Alte subiecte exclusiv print:

✓S-a spart ghinionul! Cum a ajuns Olăroiu în finala Ligii Campionilor Asiei după 10 ani de la coșmarul Boro
✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
griga77
griga77  •  22 Octombrie 2015, 22:12

*** / continut e articolul asta ///? dai de inteles una si ma trimiti la ghiosc ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lenan
lenan  •  22 Octombrie 2015, 21:37

era sa va cred...

dorel999
dorel999  •  22 Octombrie 2015, 19:57
Postat de sibelius pe 22 Octombrie 2015, 13:49

MApN are nevoie de bani- ca e marca, ca e doar chiria...nu conteaza. Deocamdata singurul care poate sa plateasca ceva e Pastorul Sef. Lipsa de spectatori de pe Arena Nationala il face pe *** Suprem sa prefere chiria mai mica de pe Ghencea. Ambele tabere vor alege rau cel mai mic, mai ales ca vin alegerile, iar stadionul din Ghencea nu poate fi renovat cu bani de la UEFA daca nu joaca nimeni pe el.

pff, adică vrei să zici că jan pavel nu ar putea da bani? face el rost de socios,

Vezi toate comentariile (61)
Comentează