FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Surpriza lui Gigi: FCSB ar negocia și cu un ex-dinamovist!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 19:19

FCSB este în căutarea a cel puțin unui fundaș central, post pe care echipa a avut mari probleme în această toamnă din cauza accidentărilor.

Realitateasportivă.net anunță că patronul FCSB ar negocia în aceste zile cu Ionuț Nedelcearu, pe care îl dorește din iarnă la echipă.

Sursa citată susține că impresarul jucătorului negociază deja cu FCSB transferul fostului jucător al lui Dinamo la vicecampioana României.

Nu e prima dată când Gigi Becali îl dorește pe Nedelcearu la FCSB. În vârstă de 22 de ani, fundașul care a fost și la ultimele acțiuni ale echipei naționale este cotat la 1,7 milioane de euro.

În acest moment jucătorul câștigă 360.000 de euro pe an la UFA, în Rusia, așa că pare greu de crezut că Becali i-ar putea asigura o leafă similară. 

FCSB mai discută în acest moment și cu Adrian Rus, de la Sepsi, iar patronul echipei a anunțat că îl are în vederi și pe Alex Pașcanu de la Leicester. (Detalii aici)

12 meciuria jucat Nedelcearu în campionat pentru UFA în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kordell
kordell  •  27 Noiembrie 2018, 23:40

Articol cu puternic iz de lactate . De fapt ei nu negociaza cu nici un Nedelcear .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close