FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Surpriza selecționerului! Mutu și Marica la Euro? "El să se decidă dacă e antrenor sau jucător"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 19:36

Selecționerul Anghel Iordănescu a recunoscut că încă îi mai urmărește pe Adrian Mutu și Ciprian Marica, deși cei doi nu se află în cea mai bună formă. 

Primul nu prea joacă la ASA, fiind mai mult antrenor decât jucător, în timp ce al doilea traversează o formă slabă și recent s-a accidentat. 

“Îi urmărim în permanență pe atacanții din străinătate, Rusescu, Andone, Stanciu, Keșeru.

Dar și pe cei din Liga 1, Marica, Hora, Țucudean, chiar și Mutu. Dar Mutu trebuie să se decidă dacă e antrenor sau jucător”, a spus Iordănescu la Digi. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
mvradulescu
mvradulescu  •  17 Martie 2016, 12:40
Postat de navzar_t pe 16 Martie 2016, 22:21

Mutu ca secund și Marica ca reprezentant social media

Sunt de acord cu dumneavoastră că atât Mutu, cât și Marica nu au demonstrat în ultima vreme că au o formă sportivă care i-ar face utili echipei naționale, însă, măcar pentru realizările lor anterioare nu i-aș lua în derâdere ... Fiecare din noi am avut perioade în care nu am fost mulțumiți de propriul randament, dar nu ne-ar fi plăcut să fim ironizați !

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  17 Martie 2016, 08:22

Cascheta,Stanciu joaca la Steaua,STANCU joaca la turci ! Iar pe cei doi M o sa-i iei la Euro pentru diverse treburi domestice,ma gandesc...Mai cara un bagaj,un sac cu besici,verifica masa si echipamentele...

deny74
deny74  •  17 Martie 2016, 06:52

Mutu daca merge in Franta testeaza preturile la faina pe acolo.Apoi se imbata si bate 1-2 chelneri si cam asta a fost aventura lui la Euro

Vezi toate comentariile (5)
Comentează