FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA 0-3 ÎN URMA DECIZIEI LPF!

Taban: "Legitimarea lui Varga şi Bălan e corectă, iar dreptul lor de joc este incontestabil"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat, miercuri, la ieşirea de la Comisia de Disciplină a LPF, că legitimarea jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la gruparea giuleşteană a fost corectă şi a precizat că dreptul lor de joc este incontestabil.

"Toate documentele noastre sunt legale. Legitimarea lui Varga şi Bălan a fost corectă, iar dreptul lor de joc este incontestabil. S-a creat un mare scandal, dar asta e, cei de la Timişoara aveau dreptul să facă o contestaţie, chiar dacă aceasta este neîntemeiată.

Îmi pare rău dacă domnul Dragomir s-a pronunţat înainte de luarea unei decizii, dar sunt convins că membrii comisiei vor analiza bine şi îi voi spune şi domnului preşedinte că această contestaţie nu e întemeiată", a afirmat Taban.

Oficialul rapidist a spus că nu ar fi de acord cu rejucarea meciului cu FC Timişoara, din etapa a XX-a a Ligii I: "De ce să fim de acord cu rejucarea meciului? Nu există nicio abatare în regulament unde noi să fim încadraţi şi care să prevadă aşa ceva".

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  10 Martie 2010, 18:12

liga 4 unde rapid are doar 2 jucatori.... penibil, merita sa piarda!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează