FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tade vrea Liga cu Steaua: ”O să mă asigur că vom cîștiga Champions... Pardon, campionatul” :D

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 12:39

Gregory Tade a fost prezentat oficial la Steaua. Atacantul adus de la CFR Cluj a semnat un contract pe 3 sezoane cu gruparea ”roș-albastră”, care a plătit 500.000 de euro pentru a-l transfera.

"Sînt foarte bucuros pentru că negocierile au fost finalizate cu bine şi voi juca de acum la Steaua. Mă simt suficient de pregătit şi pot juca şi în meciul de marţi dacă antrenorul crede că are nevoie de mine.

Am vrut să joc cu Tănase, dar a plecat. O să fiu însă din nou alături de Muniru, asta e bine. Poate o să înscriu eu primul gol al sezonului sau poate o să ajut echipa s-o facă. Nu e vorba doar despre mine, important este ca echipa să aibă rezultate”, a spus Gregory Tade.

Atacantul ivorian era vizibil emoționat la prezentare și s-a încurcat în momentul în care a vorbit despre obiectivele sale la Steaua: ”Presiunea este peste tot, oriunde ai juca. O să mă asigur că vom cîștiga Champions...  :D Pardon, campionatul și că ne vom califica în Liga Campionilor. Voi ajuta echipa cu tot ce pot”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează