FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

În stil corporatist! Ce i-au cerut șefii de la Dinamo lui Gabi Tamaș la interviul pentru angajare

Foto: Instagram Gabriel Tamaș
Foto: Instagram Gabriel Tamaș

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 07:24 / Actualizat marti, 05 martie 2024 08:37

Șefii lui Dinamo caută director sportiv și l-au abordat inclusiv pe fostul internațional Gabi Tamaș, 40 de ani, căruia i-ar fi cerut o prezentare în Power Point a proiectului său.

Gabi Tamaș e de mai multă vreme pe lista lui Dinamo pentru funcția de director sportiv al clubului. Post a rămas vacant după plecarea lui Gabriel Glăvan.

Nicolae Ciucă a făcut anunțul » Din „Generația de Aur”, candidat la Primăria Capitalei? „Va fi sondat, să vedem ce zic bucureștenii”
PRIMĂRIE
Nicolae Ciucă a făcut anunțul » Din „Generația de Aur”, candidat la Primăria Capitalei? „Va fi sondat, să vedem ce zic bucureștenii”

Conducătorii clubului s-au și întâlnit cu fostul internațional, retras din activitate în octombrie 2023, și i-ar fi făcut o solicitare neobișnuită pentru unul care n-a agățat de prea multă vreme ghetele-n cui.

„Vrem de la tine o prezentare serioasă în Power Point despre cum vezi tu dezvoltarea clubului, a Centrului de Juniori, să ne indici planurile exacte pe care le ai”, i s-ar fi cerut fostului jucător al lui Dinamo, potrivit fanatik.ro.

Gabi Tamaș pentru GSP.RO: „Sunt amic cu Andrei Nicolescu”

Nu demult, chestionat și de GSP.RO, în legătură cu funcția propusă, Tamaș a spus: „Nu am ce comenta mai mult decât faptul că sunt amic cu Andrei Nicolescu”.

Chiar dacă este la început de drum în ceea ce se dorește a fi o nouă carieră, Gabriel Tamaș nu are de gând să fie un oficial de decor. Nici la Dinamo, nici în altă parte, susțin cei care-l cunosc.

Gabi Tamaș vrea să aibă un cuvânt de spus în funcția propusă

„Are niște idei ferme, clare, s-a tot documentat în ultima vreme. S-a înscris și la niște cursuri ale Federației pentru viitorii manageri sportivi. Plus că are relații și în străinătate, a vorbit cu unul, cu altul.

De curând, a vorbit cu Cosmin Moți, care este de câțiva ani director tehnic la Ludogorets, dar și cu cei de la Hapoel Haifa, având cunoștințe în Israel, acolo unde a jucat.

Ideea este că Gabi Tamaș vrea să aibă un cuvânt în funcția pe care ar urma să o aibă, de la transferuri la tot ceea ce presupune meseria asta. Nu este yes-man să fie de decor. Dacă se va înțelege cu șefii lui Dinamo, atunci va fi de acord și va semna contractul, altfel, nu!

Când au demarat Pablo Cortacero și Cosmin Contra proiectul ce părea fabulos cu spaniolii, în vara 2020, Gabi s-a întâlnit de trei ori cu dinamoviștii, dar nu a fost convins de seriozitatea celor implicați. Și a spus «pas», nu a semnat, deși i se promitea un supercontract”, susțin sursele GSP.RO.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Ionuț Negoiță caracterizează Dinamo la un an de la venirea Red&White: „Nu am văzut lucruri majore, nimic notabil! E nevoie de bani!”

Mai puteți citi:

MM Stoica confirmă intenția lui Gigi Becali: „Da, da, da! Sută la sută!”

Dan Șucu, imediat după Craiova - Rapid: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
VardyParty
VardyParty  •  05 Martie 2024, 17:58
Postat de kordell pe 05 Martie 2024, 16:51

Cine bea mizeriile alea ieftine ?

Oh, sigur. “NU” Tamaș, Nea Dudule, nu Tamaș… :) Când găsești bani pe stradā, nu întrebi de ce nu sunt hârtii de-o sutā.

kordell
kordell  •  05 Martie 2024, 16:51
Postat de VardyParty pe 05 Martie 2024, 10:43

Si ce, Jim Bean si cu Johnnie Walker nu sunt și ei oameni? Captain Morgan ce e? Desen animat?? Sigur c’a vorbit și el în străinătate.

Cine bea mizeriile alea ieftine ?

elgabri
elgabri  •  05 Martie 2024, 12:00

Pai normal nu amatorism ca la fituica GSP !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează